• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?

Je eigen unieke lunchbox, drinkfles of beker?
Begin hier je ontwerp...

Upload een foto

Kies je favoriete Mepal product

Stap 1 In 3 stappen je eigen ontwerp

Maak een leuk ontwerp, snel en makkelijk

Stap 2

Bestel je eigen lunchbox, drinkfles of beker

Stap 3

Volg ons op Instagram!

Blijf op de hoogte...

En doe mee met leuke acties!

https://www.mymepal.com/nieuw

Back to School

Je kind gaat naar school...

Maak zijn of haar eigen lunchbox of drinkbeker...

107637053100
Houdt je eten lekker koel
2,49
Start je ontwerp
1068150
Gezellig op tafel
14,99
Start je ontwerp
1076356
27,99
Start je ontwerp
1077780r
Lekker groot
21,99
Start je ontwerp

MyMepal: ontwerp jouw mepal bakjes en andere sets

Wil je je eten of drinken buiten de deur nuttigen? Met de producten van MyMepal neem je jouw lunch, koffie, water of fruit mee, waar je ook heengaat. Wij bieden je niet alleen een ruim aanbod met standaard Mepal producten, zoals gepersonaliseerde broodtrommels bedrukkenlunchboxen bekers, thermosflessen en waterflessen, maar je kunt deze bij ons ook helemaal zelf personaliseren. Klik op het product dat je wilt hebben en ontwerp het naar jouw wens! Laat bijvoorbeeld jouw nieuwe broodtrommel bedrukken met jouw favoriete dieren. 

Kies een kleur, tekst en afbeelding mepal bakjes

Wil je een MyMepal product naar jouw eigen wens personaliseren? Bij elk product vind je een handige ontwerptool waarmee je het mepal product zelf kunt customizen. Je kunt kleuren kiezen voor de verschillende onderdelen en op de meeste producten kun je een naam of tekst laten zetten. Een aantal producten kun je zelfs met je eigen afbeeldingen of logo’s laten bedrukken. Erg leuk om cadeau te geven!

Specificaties mepal sets

Als je een product op het oog hebt, dan raden we je aan om altijd eerst de aangegeven specificaties van het mepal productdoor te nemen. Wat zijn bijvoorbeeld de afmetingen? En van welk materiaal is het product gemaakt? Zo krijg je een goed beeld van wat je precies kunt verwachten en weet je precies wat je in huis haalt.

Topkwaliteit mepal bakjes, sets en andere producten

Wij bieden alleen topkwaliteit producten en mepal bakjes waar je jouw eten of drinken in kunt bewaren. De producten zijn BPA-vrij en zijn zo ontworpen dat ze erg gebruiksvriendelijk zijn. Bovendien kun je alle items eenvoudig schoonmaken, waardoor je jarenlang plezier beleeft aan jouw MyMepal product.

Ook een MyMepal product kopen?

Wil je ook graag een MyMepal product kopen? Je profiteert bij ons van veel voordelen. Wij snappen het dat als je een aankoop verricht, je deze graag zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Wij doen er daarom alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk naar je toe te sturen. Heb je nog vragen of kom je er niet helemaal uit met het bestellen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder, zodat je een MyMepal product koopt waar je voor een lange tijd plezier aan beleeft.

Home footer

Back to School met MyMepal

Ontwerp nu je eigen unieke broodtrommel of beker!

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!