• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?

Beker meester

Verras je meester met een zelf ontworpen beker meester en bedank hem voor een geweldig schooljaar. Een beker meester is ook leuk als verjaardagscadeau voor je meester. Personaliseer de beker met de naam van je meester en een leuke afbeelding. Weet je wat de lievelingskleur van je meester is? Dan kun je een beker meester kopen met de lievelingskleur van je meester. Zo geef je een persoonlijk en origineel cadeau. De beker is lekvrij en handig voor op school!   

{trans.orderby}

Geen producten gevonden

Verras je meester op originele wijze

Wil je samen met jouw kind een beker meester kopen? Bestel dan een van onze prachtige bekers met de naam van de meester erop. In onze designtool heb je de keuze uit verschillende afbeeldingen om de beker mee te versieren. Zo ziet de beker er nog leuker uit! Kies een afbeelding die bij de meester past, dan kan de meester de beker overal mee naartoe nemen. De beker meester past gemakkelijk in een tas en dankzij een speciale afdichtring gaat de beker niet lekken. Zo kan jouw meester elke dag onbezorgd uit de beker drinken.

Prachtig design

Kies een van onze hippe designs en bestel meteen een beker meester of laat de designer in je los. Maak er zelf wat moois van door een leuke achtergrond te kiezen en de naam van je meester op de beker te plaatsen. Je kunt zelf kiezen welk lettertype en ook de kleur van de letters is aanpasbaar. Kies een vrolijke kleur en laat de naam op de beker meester stralen. Een leuke tekst kan natuurlijk ook. Zodra je klaar bent met ontwerpen kun je de beker meester kopen en jouw meester verrassen. Je meester kan de beker gemakkelijk schoonmaken in de vaatwasser. Hij zal ongetwijfeld erg blij zijn met dit mooie en handige cadeau!

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!