• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?

Broodtrommels & waterflessen rood

Geniet elke dag van een lekkere lunch uit een broodtrommel rood. Wil je ook graag andere tussendoortjes meenemen in jouw lunchbox rood? Dat kan met een handige bentobox. Een Mepal broodtrommel rood met bentobox is erg handig en ziet er bovendien prachtig uit. Ontwerp de broodtrommel naar jouw smaak met de leukste afbeeldingen, foto’s en je naam! Ga meteen aan de slag en kies een broodtrommel uit ons assortiment.

{trans.orderby}
Mepal Lunchbox Campus jongen naam en foto
Inclusief bentobox en vorkje
16,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Campus safari auto
Inclusief bentobox en vorkje
16,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Campus Raket in de ruimte
Inclusief bentobox en vorkje
16,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Campus raket in de ruimte
Inclusief bentobox en vorkje
16,99
Start je ontwerp
Mepal Schoolbeker Campus Safari Auto
Helemaal rondom bedrukt
15,99
Start je ontwerp
Mepal Schoolbeker Campus space met naam
Helemaal rondom bedrukt
15,99
Start je ontwerp
Mepal Campus Pop-up ronddruk Raket in de ruimte
Helemaal rondom bedrukt
18,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Take a Break Flat
Past in elke tas
15,99
Start je ontwerp
Mepal Lunchbox Take a Break Large
Voor de grote eter
18,99
Start je ontwerp

Hippe Mepal broodtrommel rood

Lunch je graag uitgebreid? Kies dan voor een extra grote broodtrommel of een broodtrommel met bentobox. Dan kun je van alles meenemen zoals nootjes en lekker fruit! Zo gun je jezelf een gezonde en gevarieerde maaltijd. Heb je een keer zin in een tussendoortje? Een koekje past ook in de Mepal lunchbox rood. Zo heb je een afwisselende lunch en is het elke dag feest. Wil je er ook wat te drinken bij? Neem dat dan mee in een van onze rode drinkbekers. Dan heb je een mooie set!

Originele lunchbox rood

Wil jij een unieke broodtrommel rood? Bij MyMepal is het mogelijk om jouw naam op de broodtrommel rood te laten bedrukken. Dan weet iedereen van wie deze prachtige broodtrommel is. Dit kan in elke gewenste kleur en je kunt ook een leuk lettertype kiezen. Naast de kleur van het lettertype kun je ook de kleur van de onderdelen van de broodtrommel veranderen. Speel hiermee en kies kleuren die jij bij elkaar vind passen. Tevreden met je ontwerp? Bestellen maar! Met account is het ook mogelijk om je ontwerp te bewaren, zodat je op een later tijdstip de bestelling kunt afronden.

Unieke Mepal lunchbox rood

Heb jij mooie vakantiefoto’s? Plaats een van je vakantiefoto’s of een andere leuke foto op een broodtrommel rood. Dan kun je tijdens de lunch wegdromen en terugdenken aan die mooie vakantie. Het hoeft natuurlijk geen vakantiefoto te zijn. Je hebt vast nog een andere leuke foto waar je graag naar kijkt. Welke foto plaats jij op de Mepal broodtrommel rood?

Broodtrommel rood bestellen

Bestel eenvoudig en snel een broodtrommel rood bij MyMepal. Je kunt voor jezelf of voor iemand anders een broodtrommel bestellen. Je kent vast iemand wiens lievelingskleur rood is. Ga meteen aan de slag en ontwerp een lunchbox rood of kies een van onze rode drinkbekers. Rond je bestelling af en binnen no time ben jij de trotse eigenaar van een prachtige rode broodtrommel.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!