• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?

Ontwerp met 
bedrijfslogo
en naam!

Bij vragen kunt u mailen naar
maarten@mymepal.com of
bellen op 06 - 38 85 01 31

Business

Verras je werknemers met een gepersonaliseerde waterfles en/of broodtrommel van MyMepal! Het plaatsen van een order via onze businesspagina kan al vanaf 50 stuks. De meeste artikelen op onze website zijn te personaliseren en kunnen worden bedrukt met een logo, foto en/of tekst. Heb je vragen of wil je graag een bestelling plaatsen? Stuur ons dan een mail naar maarten@mymepal.com of bel op 06 - 38 85 01 31. 

Bij het plaatsen van een bestelling is het belangrijk dat wij de volgende informatie ontvangen: het product dat u wenst te bestellen, de kleurencombinatie van het gewenste product en het (geschatte) aantal producten. Graag ontvangen wij naast deze informatie ook direct het artwork dat je geprint wil hebben als pdf-, AI- (Adobe Illustrator) of png-bestand. U ontvangt dan van ons vrijblijvend een offerte en een digitaal voorbeeldontwerp van het gekozen product.

Producten
Producten
Producten
Producten
Producten
Producten

Voordelen van MyMepal

MyMepal heeft een ruim aanbod van artikelen. Al deze artikelen zijn 100% BPA-vrij en zijn van topkwaliteit. Nabestellen is bij MyMepal geen probleem, dit kan namelijk al vanaf één artikel. Bestellingen worden, afhankelijk van de kleurencombinatie en grootte, 15 tot 20 werkdagen na akkoord verstuurd naar het gewenste adres.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact op met onze accountmanager Maarten von Winning, hij helpt je graag verder. Tijdens kantooruren is onze accountmanager bereikbaar op 06 - 38 85 01 31 of stuur een e-mail naar maarten@mymepal.com.