• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
  • Vaatwasbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Heb je een vraag over de tarieven? Wij helpen je graag

Contact

Betalen en bezorgen

Betalen

Onze betalingen gaan via Docdata, een van de grote en veilige partijen in Nederland.  De betalingsgegevens krijgen we niet in onze database, we hebben hier geen enkele inzage in, ook wel zo fijn om te weten! Je kunt betalen via iDEAL of door middel van een overboeking. Dit krijg je te zien in het betaalscherm, ook kun je je e-mail adres invullen om de gevens naar je toe te laten mailen.

We bieden geen mogelijkheid aan om achteraf te betalen, het betreft een gepersonaliseerd produkt en we vinden het daarom niet meer dan normaal dat je dit van te voren betaalt, het wordt immers op maat voor je gemaakt! 

Bezorgen

Wij versturen je bestelling normaal gesproken de 1e werkdag nadat we je betaling hebben ontvangen. Als wij jouw bestelling versturen dan ontvang je daarvan een e-mail. Zodoende kun je dit in de gaten houden. Levering vindt plaats door DHL, je ontvangt ook per e-mail de track & trace gegevens. Ben je onverhoopt niet thuis tijdens de levering dan is dat geen probleem. DHL doet in Nederland voor €3,95, 4 afleverpogingen en laat al bij de eerste afleverpoging een kaartje achter. Via de website kan je dan een nieuwe bezorgafspraak maken. Ook is het mogelijk om je pakket op een DHL servicepunt af te laten leveren. In België bezorgen we voor €4,95 en doet DHL twee afleverpogingen en leggen het pakket daarna nog zeven dagen op het dichtbijzijnde servicepunt neer. Hier kun je het dan afhalen.

Heb je een vraag?

Kijk dan ook onder veelgestelde vragen, wellicht staat je vraag erbij.

Wil je contact met ons opnemen? Dan kan dit het gemakkelijkste via de contact pagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.