• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Heb je een vraag over de tarieven? Wij helpen je graag

Contact

Betalen en bezorgen

Betalen

Onze betalingen gaan via Docdata Payments (CM Payments), een van de grote en veilige partijen in Nederland. De betalingsgegevens komen niet in onze database en we hebben hier ook geen enkele inzage in, wel zo fijn om te weten!

Bij MyMepal kun je in Nederland betalen via iDEAL, PayPal of een overboeking en in België via Mister Cash. In Duitsland verlopen de online betalingen via Sofort Banking en Giropay. Deze keuze maak je in het betaalscherm.

We bieden geen mogelijkheid om achteraf te betalen. Bestellen bij MyMepal betreft gepersonaliseerde producten en we vinden het daarom niet meer dan normaal dat je dit van tevoren betaalt. Het product wordt immers voor jou op maat gemaakt.

Bezorgen

Wij proberen de bestellingen altijd zo snel mogelijk te versturen. Op dit moment is de levertijd 3-4 werkdagen na ontvangst van de betaling. Als we jouw bestelling versturen, dan melden we je dit per e-mail. De levering vindt plaats door DHL. Je ontvangt per e-mail de track & trace gegevens. Zo kun je de verzending zelf in de gaten houden.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!