MyMepal maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring op de website te verbeteren.
Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie vind je in onze privacy policy.

Ontwerp zelf je eigen unieke lunchbox, drinkfles of beker             vandaag bestellen = volgende werkdag versturen*

Super kwaliteit

Made in Holland

Gratis thuisbezorgd

Vanaf €40

Vaatwasbestendig

Producten van Mepal

0 Producten

Je hebt nog geen product toegevoegd

Hulp nodig 033 - 448 1097

Betalen en bezorgen

Betalen

Onze betalingen gaan via Docdata, een van de grote en veilige partijen in Nederland.  De betalingsgegevens krijgen we niet in onze database, we hebben hier geen enkele inzage in, ook wel zo fijn om te weten! Je kunt betalen via iDEAL of door middel van een overboeking. Dit krijg je te zien in het betaalscherm, ook kun je je e-mail adres invullen om de gevens naar je toe te laten mailen.

We bieden geen mogelijkheid aan om achteraf te betalen, het betreft een gepersonaliseerd produkt en we vinden het daarom niet meer dan normaal dat je dit van te voren betaalt, het wordt immers op maat voor je gemaakt! 

Bezorgen

Wij versturen je bestelling normaal gesproken de 1e werkdagen nadat we je betaling hebben ontvangen. Als wij jouw bestelling versturen dan ontvang je daarvan een e-mail. Zodoende kun je dit in de gaten houden. Levering vindt plaats door DHL, je ontvangt ook per e-mail de track & trace gegevens. Ben je onverhoopt niet thuis tijdens de levering dan is dat geen probleem. DHL doet in Nederland voor €3,95, 4 afleverpogingen en laat al bij de eerste afleverpoging een kaartje achter. Via de website kan je dan een nieuwe bezorgafspraak maken. Ook is het mogelijk om je pakket op een DHL servicepunt af te laten leveren. In Belgie bezorgen we voor €4,95 en doet DHL twee afleverpogingen en leggen het pakket daarna nog zeven dagen op het dichtbijzijnde servicepunt neer. Hier kun je het dan afhalen.