• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
  • Vaatwasbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Heb je een vraag over de tarieven? Wij helpen je graag

Contact

Reviews en reacties van onze klanten

Wat kan er veel!

Ik ben helemaal aangenaam verrast dat er zoveel kan op jullie site!  Erg veel keuze uit leuke fullcolour afbeeldingen, en je kunt er zelfs verschillende kiezen!  Ook vind ik het super dat je verschillende teksten in diverse kleuren kunt plaatsen.  En draaien.  En schalen. En fonts veranderen.  En het foto uploaden heb ik nog niet eens geprobeerd...
Annemarie O te Breda

Uitstekende kwaliteit

Heb een lunchdoos kado gekregen voor in mijn laptop tas met hierop de foto's van mijn gezin en een gekke tekst. De kwaliteit van de doos en de bedrukking is uitstekend te noemen. Ik show nog steeds graag mijn gezin op deze manier.
Bert B. te Hoevelaken

Gepersonaliseerde Just Water

Heb net een Just Water - waterflesje -  gepersonaliseerd.  Leuk dat jullie deze zo verkopen, het is superhandig voor op de sportschool, handig om uit te drinken en makkelijk (en goedkoop) bij te vullen!
Wendeline v. O te Amsterdam

Samen bestellen

Heb samen met m'n zus setjes voor onze kinderen besteld voor school.  Fijn dat we zoveel korting bij jullie krijgen terwijl er eigenlijk nog meer kan dan andere aanbieders!
Juliette K. te Groningen

Heb je een vraag?

Kijk dan ook onder veelgestelde vragen, wellicht staat je vraag erbij.

Wil je contact met ons opnemen? Dan kan dit het gemakkelijkste via de contact pagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.