• Made in Holland
 • Producten van Mepal
 • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
 • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Heb je een vraag over de tarieven? Wij helpen je graag

Contact

Mepal Campus serie
Wat moet ik doen wanneer een knopje is gebroken van de lunchbox?
 • Vul het contact formulier in via de volgende link: https://www.mymepal.com/contact
 • Vermeldt daarbij jouw adresgegevens, een foto van het artikel en uw bestelnummer
 • wij sturen binnen 10 werkdagen kosteloos een nieuwe rand met knopje
 • De gepersonaliseerde deksel kan vervolgens overgezet worden naar de nieuwe rand.
Hoe vervang ik de rand van de Mepal Campus lunchbox?

Is het knopje van de rand gebroken? Dit is snel te verhelpen! Als de rand gebroken of gescheurd is en je ontvangt een nieuwe, kun je hem met dit stappenplan zelf eenvoudig vervangen. 

 1. pak de deksel van de lunchbox aan de lange zijdes vast en trek de rand iets naar buiten.
 2. gebruik je duimen om het plaatje eruit te drukken. 
 3. leg het plaatje in de nieuwe rand. Let op: de inkepingen zitten aan de kant van het klemmetje, aan de onderzijde van de deksel.

Tip: leg het plaatje er schuin in, zodat deze aan één kant al onder de klemmetjes van de nieuwe rand zit. 

 1. druk het plaatje naar beneden zodat deze vastklikt. Je lunchbox is nu weer zo goed als nieuw!
Hoe voorkom je schimmel in de dop van de schoolbeker en pop-up beker?

Reinig de beker regelmatig! Wij raden aan om na ieder gebruik de schoolbeker af te wassen of in de vaatwasser te doen. laat de dop en de beker apart van elkaar drogen, zodat er geen vocht achterblijft in de dop of beker.  Haal de dop van de pop-up beker regelmatig uit elkaar om de onderdelen apart schoon te maken.

Hoe reinig je de Mepal pop-up drinkfles en waterfles?
 1. Draai de dop van de pop-up drink- of waterfles af.
 2. Draai de witte houder uit de dop door deze tegen de klok te draaien. 
 3. Haal het doorzichtige springtuit uit de dop door eraan te trekken.

Voor de dagelijkse reiniging is dit voldoende, de onderdelen mogen allemaal in de vaatwasser. We raden aan eens per twee weken de dop grondig te reinigen. Herhaal dan de eerste drie stappen en ga als volgt verder:

 1. Druk het knopje in en wip met een dun, stomp voorwerp het kapje uit de dop.
 2. Druk het knopje nogmaals in om het tuitje naar beneden te drukken en uit de dop te verwijderen.
 3. Knijp de randen van het logoplaatje in om deze naar voren te schuiven. 

Ook al deze onderdelen mogen in je vaatwasser. Hierna kun je de dop weer in elkaar zetten. Voor meer informatie bekijk ook onderstaand instuctiefilmpje: https://www.youtube.com/watch?v=mxMNJtdkOCc&feature=emb_logo

Mepal Take a Break serie
Bedrijven, verenigingen en scholen
Kan ik als bedrijf relatiegeschenken met logo laten maken?

Ja hoor, dat kan zeker! En er kan nog veel meer. We kunnen bijvoorbeeld waterflessen met het bedrijfslogo én een persoonlijke naam bedrukken. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten kun je contact opnemen via business@mymepal.com.

Onze sportvereniging is op zoek naar een leuk aandenken of een originele prijs. Wat is er mogelijk?

Bij MyMepal is heel veel mogelijk! Zo kunnen we waterflessen of bekers voor een team maken met het logo van de vereniging én de namen van de teamleden. Of wat denk je ervan om onze waterflessen als prijzen uit te reiken met jullie clublogo en categorie erop? Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven contact op via business@mymepal.com.

Onze school/kinderdagverblijf wil iets speciaals doen voor alle kinderen. Wat is er mogelijk?

MyMepal biedt allerlei mogelijkheden! We kunnen bijvoorbeeld broodtrommels of bekers maken met het logo van de school of het kinderdagverblijf. Deze kunnen we ook personaliseren met de naam van ieder kind erop. Het is zelfs mogelijk om alle kinderen zelf iets op onze site te laten ontwerpen! Wil je meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Neem dan contact op via business@mymepal.com.

Ontwerpen op MyMepal
Ik wil graag mijn eigen ontwerp op een product. Hoe werkt dit?

Klik op het product dat je wilt bestellen en doorloop de verschillende opties om de kleuren te kiezen en afbeeldingen en teksten te plaatsen. Onder het product staat bij “Maak ‘m zo mooi als je kunt!” een uitleg. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je ons op werkdagen onder kantooruren bellen op telefoonnummer 033-448 1097.

Is het mogelijk om met mijn mobiel of tablet een bestelling te doen bij MyMepal?

Ja hoor, dat is geen enkel probleem! Onze mobiele website heeft dezelfde functionaliteit als de desktopversie.

Waar moet ik op letten bij het uploaden van mijn afbeeldingen?

Je kunt afbeeldingen gebruiken van bestandstype jpg en png. Hoe hoger de resolutie, des te mooier het resultaat. Zorg dat je foto niet te donker is.
Sommige png-bestanden hebben een transparante achtergrond. Deze wordt niet afgedrukt. Maar wanneer een afbeelding met een transparante achtergrond een schaduw heeft, dan wordt de schaduw wit afgedrukt. Dit zorgt voor een witte rand om je afbeelding. Helaas is het technisch niet mogelijk om dit zichtbaar te maken in je ontwerp. Wij adviseren daarom om een transparante afbeelding met een schaduw op een witte deksel, beker of fles te bedrukken of om eerst de schaduw te verwijderen. Anders krijg je om je afbeelding een witte rand.

Het lukt niet om een foto te uploaden. De site blijft hangen.

Het lijkt alsof de site blijft hangen, maar op de achtergrond is het programma bezig om de foto te uploaden. Zeker als het een heel erg groot bestand is of wanneer je meerdere foto gebruikt, kan het even duren. Je kunt aan het ronddraaiende figuur op de pagina zien dat de site bezig is en dat je nog even geduld moet hebben. Maar het uiteindelijke resultaat mag er dan ook zijn!

Verzenden en betalen
Word ik op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling?

Absoluut! Je ontvangt van ons een aantal e-mails om je op de hoogte te houden van de voortgang van je bestelling. Direct na de bestelling ontvang je een ontvangstbevestiging. Zodra je betaling ontvangen is, sturen we je hiervan een bevestiging. En op het moment dat je bestelling wordt verzonden, ontvang je hierover een e-mail en de track & trace gegevens.

Wanneer kan ik mij bestelling verwachten?

Wij streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. De bestelling wordt de tweede werkdag na ontvangst van je bestelling verstuurd. Als alles met verzending goed gaat wordt jouw persoonlijk MyMepal door DHL de volgende dag aangeboden.

Wat is de levertijd?

Wij proberen de bestellingen altijd zo snel mogelijk te versturen. Op dit moment is de levertijd 2-3 werkdagen na ontvangst van de betaling

Algemeen
Zijn de producten van MyMepal BPA-vrij?

MyMepal verkoopt alleen producten van Mepal. Deze zijn volledig BPA-vrij. Voor de productie van de kunststof polycarbonaat wordt Bisphenol-A (BPA) gebruikt, een stof die ervan wordt verdacht schadelijk te zijn voor de gezondheid. Mepal gebruikt echter geen polycarbonaat en laat alle producten bovendien uitgebreid testen, voordat ze op de markt komen. Alle producten zijn gecertificeerd door onafhankelijke testlaboratoria en voldoen aan de EU-richtlijnen.

Mag mijn artikel met bedrukking in de vaatwasser?

Ja, de artikelen met bedrukking kunnen in de vaatwasser (met uitzondering van de Mepal Isoleer flessen). Wij adviseren wel om deze in het bovenste rekje te doen en het eco-programma te gebruiken zodat de artikelen niet te heet worden. Om zo lang mogelijk een mooie bedrukking te hebben, adviseren wij de deksels met de hand af te wassen.

Zit er garantie op de producten?

Natuurlijk geven wij garantie op onze producten. Op de producten zelf geven wij twee jaar garantie. Ook op de bedrukking geven wij garantie, maar dit is wel afhankelijk van het gebruik. Als er een probleem met de bedrukking is, vragen wij je om een foto en je bestelnummer te sturen naar contact@mymepal.com

Mijn vraag staat niet bij FAQ. Hoe kan ik contact opnemen met MyMepal?

Je kunt ons op werkdagen onder kantoortijd bereiken op telefoonnummer 033-448 1097. Als we niet opnemen, dan kun je een bericht achterlaten en word je zo spoedig mogelijk teruggebeld. Ook kun je een e-mail sturen aan contact@mymepal.com.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.