MyMepal maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring op de website te verbeteren.
Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie vind je in onze privacy policy.

Ontwerp zelf je eigen unieke lunchbox, drinkfles of beker             vandaag bestellen = volgende werkdag versturen*

Super kwaliteit

Made in Holland

Gratis thuisbezorgd

Vanaf €40

Vaatwasbestendig

Producten van Mepal

0 Producten

Je hebt nog geen product toegevoegd

Hulp nodig 033 - 448 1097
  • Hoe maak ik mijn Mepal?
  • Tarieven
  • Mepal product vragen
  • Betalen en bezorging

Het lijkt wel of een foto uploaden niet lukt, de site is erg lang bezig.

Dit is normaal. Zeker als het een heel erg groot bestand is. Gemiddeld doet onze site er ongeveer een minuut over. Je kunt dit zijn aan het klokje dat ronddraait. Zo weet je ook dat de site nog steeds bezig is. Maar het resultaat mag er dan ook zijn!

Moet ik een achtergrond kiezen of mag ik ook direct door naar plaatjes en/of tekst?

Nee, natuurlijk, niets moet, alles mag. Je kunt ervoor kiezen een achtergrond te nemen of een foto te gebruiken, maar je kunt ook direct naar het tabblad tekst gaan.

Mag ik verschillende plaatjes gebruiken en diverse teksten?

Ja, en dit allemaal voor dezelfde prijs. Je kunt ze slepen, draaien, vergroten en verkleinen dus leef je uit! Kies op plaatsen of verwijderen om het volgende plaatje (of andere tekst/lettertype/kleur) te kiezen.

Word ik op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling?

Je ontvangt van ons een aantal e-mails om je op de hoogte te houden van de voortgang van je bestelling. Zodra je betaling ontvangen is, ontvang je hiervan een bevestiging. Op het moment dat je bestelling verzonden wordt, ontvang je hiervan ook een bevestiging.

Kan ik als bedrijf relatiegeschenken met logo laten maken?

Jazeker, dat kan en er kan nog veel meer. We kunnen bijvoorbeeld leuke bekers met het bedrijfslogo maar ook een persoonlijke naam laten maken. Om meer informatie over de mogelijkheden en de kosten te ontvangen kun je contact opnemen met Jasper Turpijn, via jasper@mymepal.com.

Mijn vraag staat niet bij FAQ, hoe kan ik contact opnemen met MyMepal?

Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 033-4481097. Mochten wij niet opnemen dan kun je een bericht achterlaten en word je zo spoedig mogelijk teruggebeld. Ook kun je een e-mail sturen aan contact@mymepal.com.

Onze sportvereniging is op zoek naar een leuk aandenken/een leuke prijs, wat is er mogelijk?

Er is heel veel mogelijk. We kunnen bijv waterflessen of bekers voor een team maken met het logo van de vereniging en daarnaast de naam van het teamlid. Ook is het mogelijk om onze JustWater flessen als prijzen weg te geven met clublogo en categorie erop. Wil je meer weten over de mogelijkheden en tarieven neem dan contact op met Jasper Turpijn via jasper@mymepal.com.

Onze school/kinderdagverblijf wil iets speciaals doen voor alle kinderen? Wat is er mogelijk?

Er is heel erg veel mogelijk. We kunnen bijv. broodtrommels of bekers maken met het logo van de school of het kinderdagverblijf. Deze kunnen we dan personaliseren met de naam van ieder kind erop. Ook is het mogelijk om alle kids zelf iets op onze site te laten ontwerpen! Wil je meer weten over de mogelijkheden en tarieven neem dan contact met Jasper Turpijn via jasper@mymepal.com. 

Is het mogelijk om met mijn mobiel of tablet een bestelling te doen bij MyMepal?

Ja, dat is geen enkel probleem! Onze mobiele website heeft dezelfde functionaliteit als de desktop versie.

Wat is de goedkoopste manier om mymepal te personaliseren?

Er zijn twee prijscategorieën: De goedkoopste manier is de verschillende onderdelen in verschillende kleuren kiezen. Zo heb je toch een uniek product en de prijs is gelijk aan die uit de winkel. (excl. verzendkosten). De tweede optie is het kiezen van een standaard sjabloon of één plaatje met een naam eronder. De kleur keuze van de verschillende onderdelen is bij deze optie ook beperkter. De laatste optie is de meest complete, (bijna) alles kan en mag. Bijv. toevoegen van achtergronden, plaatsen van één of meerdere plaatjes of foto's en tekst. Ook kun je hier een standaard sjabloon kiezen en hier nog meerdere plaatjes en tekst aan toevoegen.

Hoeveel betaal ik aan verzendkosten als ik een bestelling bij mymepal.com plaats?

Je betaalt € 3,95 verzendkosten voor een zending binnen Nederland, € 4,95 voor bezorging in België en € 5,95 voor Duitsland. Bij een bestelling boven de € 40,-  binnen Nederland en Belgie betalen wij de verzendkosten voor je. Wil je een bestelling naar een ander Europees land versturen, dan kost dat € 15,00. Heb je vragen over de verzendkosten? Neem dan contact op met onze klantenservice via contact@mymepal.com

Schoolbeker: mijn schoolbeker lekt, wat moet ik doen?

Als uw schoolbeker lekt is in veel gevallen de veiligheidsstop in de deksel open. Dit kunt u zelf als volgt herstellen: Druk d.m.v. een stomp voorwerp via de onderkant van de deksel het kapje van de deksel af. Haal de veiligheidsstop los van de (bovenkant) van de deksel en steek de veiligheidsstop met de smalle kant vanaf de onderkant van de deksel weer door het gat, zodat de stop het gat afdicht. Druk de stop in het gat en druk de smalle zijde vast aan het puntje aan de bovenzijde van de deksel. Druk het kapje weer vast op de deksel. De beker is weer klaar voor gebruik en zou niet meer mogen lekken. Mocht u een onderdeel missen dan kun je contact met ons opnemen via contact@mymepal.com

 

Schoolbeker: waarvoor is de veiligheidsstop?

De druk in de schoolbeker kan te hoog oplopen door:
- het langdurig bewaren van vruchtensappen in een gesloten beker, waardoor de vruchtensappen gaan gisten
- het langdurig blootstellen van een gesloten beker aan hoge temperaturen door de gesloten beker achter glas in het zonlicht te plaatsen.

De veiligheidsstop voorkomt dat de druk in de gesloten schoolbeker te hoog kan oplopen, waardoor de beker uit elkaar zou kunnen spatten. Loopt de druk te hoog op, dan springt het ventiel open. De deksel lekt dan vervolgens wel. Nadat u de onderdelen heeft schoongemaakt kunt u de schoolbeker zelf herstellen. Koolzuurhoudende frisdranken kunnen gewoon in de schoolbeker worden meegenomen. De druk die door het koolzuur onstaat is onvoldoende om de veilgheidsstop te openen. Mocht u de veiligheidsstop onverhoopt kwijt zijn dan kun je een mailtje sturen naar contact@mymepal.com.

 

Pop-up drinkfles: de tuit van de drinkfles komt niet ver genoeg omhoog

Als de tuit van de drinkfles niet ver genoeg omhoog komt, is het afdichtrubber te ver over de tuit geschoven. Volg de onderstaande stappen om dit te verhelpen:
stap 1 Voordat u de dop uit elkaar haalt moet u de tuit openen.
stap 2 U draait de grijze houder met kartelrand uit de dop door deze tegen de klok (linksom) te draaien.
stap 3 U haalt de tuit met het afdichtrubber en metalen veer uit de deksel, door de ontgrendelingsknop van de tuit in te drukken en tegelijkertijd de tuit met veer en rubber er uit te halen.
stap 4 De losse onderdelen kunt u nu schoonmaken. Alhoewel de onderdelen in de vaatwasser kunnen, bevelen wij aan de onderdelen met de hand af te wassen.
stap 5 Voor u de dop weer in elkaar zet, moet u controleren of het afdichtrubber nog goed op de tuit zit. Dit doet u door te controleren of het gat van het afdichtrubber aan de binnenkant van de tuit rond is. Is dat niet het geval dan dient u het rubber opnieuw om de tuit te doen.
stap 6 Plaats de tuit met afdichtrubber en veer weer in de deksel. Dit doet u door tegelijkertijd de ontgrendelingsknop in te drukken.
stap 7 Draai de grijze houder met kartelrand goed (= handvast) in de dop door deze met de klok mee te draaien (rechtsom).
stap 8 Druk de tuit weer dicht.

Mocht u een onderdeel missen dan kunt u dat bestellen bij www.rostimepalshop.nl

 

 

 

Schoolbeker en lunchbox: kunnen die in de vaatwasser?

De schoolbeker en de lunchbox kunnen in het bovenste rek van de vaatwasser op maximaal 40 graden. De deksel van de schoolbeker dien je met de hand af te spoelen/wassen.

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?

Mocht je een klacht hebben neem dan zo snel mogelijk contact op met MyMepal via 033-4481097 of contact@mymepal.com. Wij gaan dan onze uiterste best doen om de klacht zo snel mogelijk op te lossen.

Bevatten de Mepal producten BPA?

Nee, alle Mepal producten zijn 100% vrij van BPA en dus door iedereen veilig te gebruiken.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er allemaal en hoe bezorgen jullie?

Onze betalingen gaan via Docdata, een van de grote en veilige partijen in Nederland. De betalingsgegevens krijgen we niet in onze database, we hebben hier geen enkele inzage in, ook wel zo fijn om te weten! Je kunt betalen via overboeking, iDeal of per creditcard. Dit krijg je te zien in het betaalscherm, ook kun je je e-mail adres invullen om de betaalgegevens naar je toe te laten mailen. We bieden geen mogelijkheid aan om achteraf te betalen, het betreft een gepersonaliseerd produkt en we vinden het daarom niet meer dan normaal dat je dit van te voren betaalt, het wordt immers op maat voor je gemaakt!

Als wij jouw bestelling versturen dan ontvang je daarvan een e-mail. Zodoende kun je dit in de gaten houden. Levering vindt plaats door DHL. Ben je onverhoopt niet thuis tijdens de levering dan is dat geen probleem. DHL doet 4 afleverpogingen en laat al bij de eerste afleverpoging een kaartje achter. Via de track en trace code die je na verzending ontvangt kun je je pakket in de gaten houden. ook is het mogelijk om je pakket bij een DHL servicepunt af te laten leveren.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?

Vandaag bestellen = de eerste volgende werkdag versturen!

Wij versturen je bestelling de eerst volgende werkdag nadat we je betaling hebben ontvangen. Zodra de bestelling bij ons de deur uitgaat, ontvang je daar ook een e-mail van. Je bestelling wordt door DHL met 1 à 2 werkdagen bij je afgeleverd nadat deze in productie is genomen.

Kan ik een bestelling als cadeautje rechtstreeks naar degene voor wie het bestemd is verzenden?

Jazeker, dat kan. Je kunt een ander bezorgadres ingeven dan je eigen adres. MyMepal zorgt er dan voor dat er geen pakbon meegezonden wordt met de bestelling, maar een brief waarop de afzender vermeld staat. Je kunt ook kiezen voor een feestelijke cadeauverpakking, hiervoor selecteer je de optie cadeauverpakking in het bestelproces.

Kan ik een artikel retourneren of ruilen?

Helaas kunnen wij producten die voorzien zijn van een persoonlijke bedrukking niet terug nemen. Onbedrukte artikelen kun je uiteraard wel retourneren of ruilen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via contact@mymepal.com.

Is het mogelijk om op een postbus te laten bezorgen?

Wij bezorgen met DHL en helaas is het niet mogelijk om je bestelling op een postbusadres af te leveren. Geef dus altijd een huisadres/werkadres op.

Actiecodes per bestelling

Per bestelling kan er maar één actiecode tegelijk worden toegepast

De actiecodes zijn alleen geldig op de bedrukte artikelen