• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Altijd vers en koud water

dinsdag 02 maart 2021

Decoline ontwikkelt en verkoopt raamdecoratie voor particulieren en de projectmarkt. “Sinds kort hebben we voor onze medewerkers waterkoelers geplaatst”, vertelt Sabrina Goossens. “Nu kunnen ze elk moment van de dag vers en gekoeld water drinken. Maar we willen voorkomen dat we elke dag een grote hoeveelheid plastic bekertjes verbruiken.”

“Vanuit het oogpunt van duurzaamheid en hygiëne hebben we besloten om voor elke werknemer een eigen waterfles te kopen en deze te voorzien van ons bedrijfslogo en de naam van de werknemer. De waterflessen van MyMepal zijn van zeer goede kwaliteit en we konden de flessen laten personaliseren voor al onze medewerkers. Zo heeft iedereen nu een eigen fles, die goed herkenbaar en duurzaam is.”

“Het is fijn dat we ook kleine nabestellingen kunnen plaatsen en daardoor geen voorraad hoeven aan te houden. We hebben net weer negen flessen nabesteld.” Sabrina en haar collega’s van Decoline zijn tevreden met de keuze voor de gepersonaliseerde waterflessen van MyMepal. “We zijn erg blij met de mooie flessen en ze worden dan ook dagelijks gebruikt.”

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!