• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Beauty kinderfeestje

maandag 18 april 2022

Heb jij een kleine diva in huis die graag make-up opdoet? Dan doe je haar een groot plezier door een beauty feestje te geven als ze jarig is!

Beauty kinderfeestje thuis

Maak er een gezellige meidendag van en zorg voor lekkere snacks, goede muziek en veel gezelligheid. Deze dag staat helemaal in het teken van beauty. Tover je huis om tot een echte beauty salon. Bedenk samen met je dochter wat je die dag wilt doen en in welke volgorde. Begin bijvoorbeeld met het invlechten van de haren en breng vervolgens een gezichtsmasker aan. Dit zal even moeten intrekken, waardoor er tijd is om bijvoorbeeld een leuk filmpje te kijken. Zorg voor lekkere snacks voor tijdens het filmpje en vergeet natuurlijk ook de verjaardagstaart niet.

Dagplanning

Maak een logische planning en denk goed na over de volgorde. Het is bijvoorbeeld niet handig om net na het nagellakken de cadeautjes uit te pakken, terwijl de nagellak nog moet drogen. Zorg ook voor wat afwisseling zodat niet elke activiteit om beauty draait. Het is weliswaar een beauty kinderfeestje, maar het is net zo belangrijk dat de kinderen lol hebben. Laat de kinderen dus bijvoorbeeld eerst make-up op doen en een mooie jurk aan doen om vervolgens als echte diva’s een leuk spel te spelen. Laat de meiden bijvoorbeeld dingen uitbeelden. Zorg voor ontspanningsmomenten en actieve bezigheden, zodat de kinderen hun energie kwijt kunnen.

Fotoshoot

Zijn de kinderen mooi opgemaakt en hebben ze hun mooiste jurk aan? Dan is het leuk om een fotoshoot te houden. Zorg voor een mooie achtergrond en versier deze met leuke decoratie. Je kunt ook een hoepel versieren, waar de kinderen doorheen kijken of blaas mooie ballonnen op en maak er mooie touwtjes aan. De kinderen kunnen deze vasthouden, terwijl jij de foto’s maakt. Met goed weer kun je ook buiten foto’s nemen en bijvoorbeeld bellenblaas gebruiken voor een extra leuk effect! Zorg dat je de foto’s meteen kunt afdrukken, zodat je ze mee naar huis kunt geven.

Tip: laat de kinderen zelf een fotolijstje versieren, zodat ze de foto als aandenken een mooi plekje kunnen geven of laat de foto afdrukken op een mooie broodtrommel

Prachtige decoratie

Niet alleen de meiden zullen er die dag op en top uitzien, ook de huiskamer mag mooi versierd worden. Het is tenslotte feest want je dochter is jarig. Je kunt een thema kiezen en bijvoorbeeld met een paar vrolijke kleuren werken. Hang slingers in deze kleuren op en zet bloemen neer. Ook de vaasjes kun je in dezelfde kleuren kiezen. Dan ontstaat er een vrolijk geheel!

Onvergetelijk beauty feestje

Zorg voor een onvergetelijke verjaardag en laat alle meiden stralen. Met een goede voorbereiding kan er niets misgaan en wordt dit een onvergetelijke verjaardag!

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!