• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Bedankt cadeau

donderdag 02 februari 2023

Gaat een van jouw collega’s binnenkort weg en ben je op zoek naar een origineel bedankt cadeau? Wij verzamelden veel leuke bedankt cadeautjes voor collega’s, zodat jij je lieve collega nog een keer in het zonnetje kunt zetten. Met een bedankt voor je inzet cadeau spreek jij jouw waardering uit.

Persoonlijk bedankt cadeau

Wil jij jouw collega een origineel bedankt cadeau geven? Je kunt het groots aanpakken of een kleinigheidje geven zoals een doos bonbons. Maar welk cadeau laat jouw collega echt versteld staan? Maak het extra persoonlijk door een gepersonaliseerd cadeau te geven. Wie weet heb je een leuke foto van jullie samen. Geef dan bijvoorbeeld een sleutelhanger met jouw lievelingsfoto. Gaat je collega graag sporten? Dan is een waterfles met foto een origineel bedankt cadeau.  

Een sfeervol cadeau

Maakt jouw collega het graag gezellig in huis? Dan is een theelichtje een leuk cadeau om het extra gezellig te maken. Een mooie kamerplant voegt ook sfeer toe. Als je weet dat jouw collega van gezelligheid houdt, dan is hij of zij ongetwijfeld ook blij met een borrelplank voor als er vrienden over de vloer komen of geef een leuk gezelschapsspel. Dan kun je altijd nog eens afspreken en gezellig samen een spelletje doen.

Bedankt cadeautjes collega’s

Weet je echt niet wat jij jouw collega als bedankt cadeau moet geven? Denk dan even goed na waar je hem of haar een plezier mee doet. Drinkt jouw collega tijdens de vrijdagmiddagborrel altijd een biertje? Dan zal een bierpakket ongetwijfeld in de smaak vallen en een wijnliefhebber geef je bijvoorbeeld een wijnkoeler cadeau.

Koffie of thee

Kwam je jouw collega vaak tegen bij de koffieautomaat? Met een koffiepakket zul jij de plank niet misslaan. Geef er een leuke gepersonaliseerde mok bij of een thermosfles. Dan kan jouw collega buitens huis heerlijk warme koffie drinken. Je kunt ook thee meenemen in een isoleerfles dus ook theeliefhebbers maak je blij met dit bedankt cadeau. Bak eventueel zelf koekjes voor bij de koffie of thee om de verrassing compleet te maken.   

Samen een dagje weg

Een bedankt cadeau hoeft geen fysiek cadeau te zijn. Kun jij het super goed vinden met jouw collega? Plan dan een dagje weg en onderneem samen iets leuks. Ga bijvoorbeeld een dagje naar de sauna, naar een museum of pretpark. Samen een workshop doen kan ook ontzettend leuk zijn. Het hoeft helemaal niet duur of spectaculair te zijn. Je kunt ook samen een wandeling maken of een dagje naar zee gaan. Heerlijk uitwaaien op het strand en de dag afsluiten met een etentje.

Het leukste bedankt cadeau

Met een van deze bedankt cadeautjes voor collega’s draag jij bij aan een mooi afscheid van je collega. Het gaat er niet alleen om welk bedankt cadeau je geeft, maar ook om het gebaar. Je collega zal zich gewaardeerd voelen en het cadeau thuis een mooi plekje geven.  

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!