• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?

Tijdelijk 15% Vaderdagkorting op de Take a Break serie en Ellipse artikelen met actiecode vaderdag23 alléén geldig op bedrukte artikelen.

Sluiten
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Bedankt juffen en meesters

woensdag 21 juni 2017
Bedankt juffen en meesters

Bedankt, lieve juffen en meesters!

Het hele schooljaar staan ze paraat. Ze leren onze kinderen taal, rekenen en andere belangrijke zaken. Ze zorgen ervoor dat iedereen zich fijn voelt in de groep. Ze letten erop dat niemand wordt gepest. En ze geven extra aandacht aan de kinderen die dit nodig hebben. Hulde aan alle juffen en meesters!

Nu het einde van het schooljaar nadert is het tijd om de juffen en meesters te bedanken. En dat doen we graag op een originele manier!

Hoe bijzonder wil je het hebben?

Je wilt natuurlijk een cadeau geven waardoor de juffen en meesters beseffen hoe fijn jouw kind het bij hen heeft gehad. MyMepal heeft hiervoor de perfecte cadeaus. Je kunt ze namelijk helemaal zelf ontwerpen!

Bedankt!

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we alvast wat inspirerende ontwerpen gemaakt. Deze kun je bekijken en direct bestellen of zelf nog aanpassen op de pagina Bedankt!  En als je nu voor meer dan €20 MyMepal producten bestelt, dan hoef je geen verzendkosten te betalen!

Vul actiecode BEDANKT17 in bij de winkelwagen.

Vandaag besteld =  overmorgen in huis!

Deze kortingsactie geldt alleen voor bedrukte artikelen. De actiecode is niet geldig in combinatie met andere acties. Er kan één actiecode per bestelling worden gebruikt. Actiecode geldig t/m 7 juli 2017

Wil je op de hoogte blijven van de aanbiedingen van MyMepal? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!