• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Brandweer kinderfeestje

dinsdag 05 juli 2022

Je kind is binnenkort jarig en je hebt nog geen idee wat voor feestje je gaat geven? Geen probleem! Laat ons dan dit brandje blussen want wij hebben een geweldig idee: een brandweer kinderfeestje want welk kind ie er nou niet onder de indruk van brandweerauto’s en brandweermannen? Wij geven leuke tips voor gepersonaliseerde cadeaus met brandweer en leuke activiteiten voor het brandweer kinderfeestje.

Origineel cadeau

Je kind is bijna jarig en bijna is het zo ver: het brandweer kinderfeestje staat voor de deur. Jij vraagt je natuurlijk af wat je de jarige Job cadeau kunt doen. Het hangt natuurlijk een beetje af van de leeftijd. Jonge kinderen zijn al blij met bellenblaas, stoepkrijt of knikkers. Wil je liever een handig cadeau geven? Dan is een broodtrommel en beker met brandweer een leuk cadeau. Bij MyMepal kun je deze personaliseren met de naam van het feestvarken. Gepersonaliseerde cadeaus met brandweer zijn natuurlijk extra leuk om te krijgen! Je kunt ook een bekende brandweerman op de broodtrommel laten drukken. Wil je bijvoorbeeld een broodtrommel en beker met brandweerman sam kopen? Upload dan een foto en verras je kind! Of ga voor een leuk fruitbakje met brandweerauto. 

Fruitbakje brandweer

Uitnodiging

Een leuke uitnodiging met een brandweerauto kun je makkelijk zelf knutselen. Je kunt natuurlijk ook een appje sturen, maar het is nog leuker om een gepersonaliseerde uitnodiging te maken. Als je een uitnodiging met brandweerauto maakt kun je het erop laten lijken alsof je kind in de brandweerauto zit door een foto van je kind op de uitnodiging te plakken. Verzin een leuke en originele tekst en vraag of alle kleine gasten op de verjaardag van je kind komen helpen om een brandje te blussen.

Leuke activiteiten:

Wat gaan de kinderen doen tijdens het brandweer kinderfeestje? Verzin leuke opdrachten die de kleine brandweermannen en vrouwen kunnen doen. Waar moeten ze een brand blussen? Of zit er misschien een kat in een boom? Geen echte natuurlijk en let er wel op dat het veilig is als je de kinderen echt laat klimmen. Als de kinderen alle opdrachten succesvol hebben afgerond krijgen ze na afloop van het brandweer kinderfeestje een zelf gemaakt brandweerdiploma. De kleine brandweermannen en vrouwen zullen deze vol trots aan hun ouders laten zien. Alle gezichten zullen stralen!

Buitenactiviteiten

Vier je het brandweer kinderfeestje in de zomer? Dan is het leuk om een watergevecht te houden met brandweerslangen. Met mooi weer is het ook leuk om naar de speeltuin te gaan. In sommige speeltuinen is er bij een klimtoestel een stang waaraan de brandweermannen en vrouwen naar beneden kunnen glijden. Net als in een echte brandweerkazerne. Dat is pas leuk!

Andere leuke activiteiten voor het brandweer kinderfeestje:

  • Verkleden als brandweerman of vrouw
  • Knutselen: een brandweerauto maken
  • Tekenen

Het leuke van een kinderfeestje is samen leuke dingen doen en mooie herinneringen maken. Dat wil je natuurlijk vastleggen. Wil je dit op een originele manier doen? Maak dan een grote brandweerauto van kartonnen dozen. Hier mogen de kinderen om en om in en dan op de foto. 

Mooie decoratie

Vier je het brandweer kinderfeestje thuis? Tover je huis dan om tot een echte brandweerkazerne met blauwe zwaailichten en hang in grote feestelijke letters ‘brandweerkazerne’ voor het raam. Koop een leuke brandweer slinger of ballonen met een brandweerauto erop. Knutsel je graag? Dan kun je ook zelf een leuke vuurslinger maken of een slinger met brandweerauto’s en helmen.

Gezellig brandweer kinderfeestje

Tover je huis om tot een echte brandweerkazerne, speel leuke activiteiten met de kinderen en geniet van alle blije gezichten, het geklets en gelach van de kinderen. Dat is toch goud waard? Net als het gezicht van de kind bij het uitpakken van het cadeau. Wat geef jij hem of haar dit jaar? Een leuk spel of toch een brandweer beker of brandweer broodtrommel?

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!