• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Origineel cadeau huwelijksjubileum

dinsdag 07 februari 2023

Ben jij uitgenodigd voor een huwelijksjubileum? Dan wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen en een huwelijksjubileum cadeau geven. Wie weet zijn het je ouders en ben je op zoek naar een cadeau huwelijksjubileum voor je ouders. Je wilt niet zomaar een cadeau, maar een origineel cadeau huwelijksjubileum. Ga er dan even goed voor zitten en laat je door onze cadeau ideeën inspireren.

Cadeau huwelijksjubileum voor op reis

Reist het gelukkige echtpaar graag? Dan is het leuk om ze een cadeau huwelijksjubileum te geven voor tijdens een reis. Geef ze bijvoorbeeld een koffer zodat ze samen op reis kunnen en verstop handige cadeautjes voor tijdens de reis in de koffer. Dat kan een gepersonaliseerde waterfles zijn zodat ze altijd water bij de hand hebben. Dan kunnen ze samen heerlijk wandelen of steden ontdekken en hebben ze altijd drinken bij de hand. Maak er een vrolijke fles van met een foto van het echtpaar en hun namen erop. Zo geef je een persoonlijk cadeau huwelijksjubileum.

Een romantische date

Bezorg het echtpaar een romantische date als cadeau huwelijksjubileum. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld met een bioscoopbon of een leuke picknickmand met lekkernijen. Je kunt ook een gepersonaliseerde broodtrommel of thermosfles voor tijdens de picknick geven. Het is ook leuk om een bijdrage te leveren aan een romantisch weekendje weg. Dit kan met een cadeaubon voor een restaurant of hotel of met een reisboekje.

Fotoalbum als cadeau huwelijksjubileum

Het is ook leuk om het echtpaar een leeg fotoalbum of plakboek als cadeau huwelijksjubileum te geven. Ze hebben samen ongetwijfeld al veel mooie herinneringen gecreëerd en er zullen nog veel momenten van onschatbare waarde volgen en worden vastgelegd op een foto. Hoe leuk is het dan om dat te bundelen in een fotoalbum? Het is altijd leuk om terug te blikken en samen herinneringen op te halen.

Mooi en sfeervol cadeau

Wil je een huwelijksjubileum cadeau voor in huis geven? Dan kun je alle kanten op met wanddecoratie of leuke accessoires voor in huis zoals een mooie kandelaar en kaarsen voor een romantisch avondje of een mooie bloemenvaas zodat ze hun huis kunnen opfleuren met de prachtigste bloemen.

Liefde gaat door de maag

Inspireer het echtpaar om voor elkaar te koken door ze een kookboek cadeau te geven. Maak een leuk pakket met de ingrediënten erbij en zorg dat het een echt feestmaal wordt met een goede fles wijn of een speciaal biertje. Zo geef je een lekker cadeau huwelijksjubileum. Je kunt ook een ander cadeau huwelijksjubileum voor in de keuken geven. Een schort, nieuwe messen of een snijplank – er zijn genoeg mogelijkheden.   

Boom of planten

Heeft het echtpaar een huis met een tuin of een balkon? Dan is het leuk om bloemen in een vrolijke plantenbak cadeau te geven. Als ze een grote tuin hebben kun je ze ook een boompje geven. Kies een boom met mooie bloesem in het voorjaar en prachtige herfstbladeren in het najaar. Dan kunnen ze het hele jaar door van de boom genieten en in de zomer ook in de schaduw van de boom zitten.

Cadeau huwelijksjubileum ouders

Ben je op zoek naar een cadeau huwelijksjubileum voor je ouders? Jij kent je ouders als de beste en weet precies wat ze hebben meegemaakt. Schrijf hun verhaal op een originele manier op in de vorm van een sprookje of als gedicht. Dat is leuk om voor te dragen tijdens het huwelijksjubileum feest. Je kunt het gedicht ook inlijsten zodat ze het kunnen ophangen in hun woonkamer. Dan krijgt het cadeau huwelijksjubileum een vaste plaats in huis en kunnen ze het gedicht nog vaak teruglezen.

Verras het echtpaar

Door even stil te staan bij de vraag wat het echtpaar graag doet, kun je ze een persoonlijk cadeau huwelijksjubileum geven. Dan weet je zeker dat het bij ze past en dat ze er veel plezier aan zullen beleven!

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!