• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Cadeaus voor 1 jarigen

dinsdag 11 oktober 2022

Binnenkort is het zover en ben je een trotse mama en papa van een klein wondertje of een trotse oma en opa voor één jaar. Hiep hiep hoera, de verjaardag van je (klein)kind staat voor de deur! Dat wil je natuurlijk vieren en voor deze speciale gelegenheid zoek je een leuk cadeau. Welke cadeaus zijn er voor 1-jarigen? We hebben cadeautjes verzameld voor de eerste verjaardag. Laat je inspireren, want er zijn veel leuke cadeaus voor 1 jarigen!

Gepersonaliseerde verjaardagscadeaus

De eerste verjaardag is iets heel speciaals. De baby groeit snel en kan steeds meer zelf. Zelf eten, bijvoorbeeld. Dus hoe leuk is het om babybestek cadeau te geven? Of ga voor een drinkbeker, zodat je ukkie zelfstandig kan leren drinken. Dit zijn handige cadeaus voor 1 jarigen. Je kunt de cadeaus ook personaliseren. Zo geef je niet alleen een nuttig, maar ook een origineel cadeau. Kies een mooie bestek-set en verras het kleine wondertje.

Cadeau-ideeën voor de eerste verjaardag

Het is niet makkelijk om geschikte cadeaus te vinden voor 1 jarigen. MyMepal heeft leuke cadeau-ideeën verzameld. Laat je door ons inspireren. De meeste kinderen zetten hun eerste stapjes rond de leeftijd van 12 maanden. Een loopfiets is een geweldig cadeau. Dan kan je kind oefenen met lopen. Een blokkenwagen is ook een goed idee. Dan kan je kleintje straks door de hele kamer lopen en ook hoge torens bouwen. Dat is pas leuk!

De leukste cadeaus voor 1 jarige

Kleine kinderen vinden alles interessant. Geluiden, verschillende stoffen en nog veel meer. Laat je kind de wereld ontdekken en koop bijvoorbeeld een voelboekje over een boerderij met verschillende dieren. Je kind kan ze allemaal aaien. Of gewoon een leuk boekje. Er zijn veel interessante verhalen, zelfs voor de allerkleinsten. Wat is er leuker dan samen op de bank een boek lezen? Het is gezellig. Je kind kruipt lekker dicht tegen je aan en luistert naar het verhaal. Ondertussen drink jij een kopje thee. Zo kun je volop samen genieten!

Originele cadeaus voor 1 jarige

Welke andere cadeaus heb je voor 1 jarigen? Bedenk wat kinderen leuk vinden. Kinderen houden van muziek. Een leuke CD met kinderliedjes is ook een leuk cadeau. Handig voor onderweg en thuis. Kinderen zijn graag de hele dag bezig. Geef de jarige dus een cadeau waar hij of zij lang plezier van zal hebben. Bijvoorbeeld een hobbelpaard of een van deze andere cadeaus:

  • Speelgoedtelefoon met geluiden
  • Speelgoedauto
  • Baby speeltafel
  • Prentenboek
  • Houten blokken
  • Knuffel

Tip: zorg dat je de cadeaus voor 1 jarigen op tijd in huis hebt.

De beste cadeaus voor 1 jarigen

Met een van deze cadeau-ideeën bezorgt u het jarige kind vele leuke speelmomenten. Zodra het speelgoed is uitgepakt, begint uw kleintje meteen te spelen. Dan kun je kijken hoe je kind ervan geniet. Of je kind eet voor het eerst alleen met bestek. Dit zal leuk zijn als je kind zijn of haar gezicht insmeert. Bestel snel leuk kinderbestek, een drinkbeker of een ander leuk cadeau en vier deze bijzondere mijlpaal samen met vrienden en familie.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!