• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

De leukste vaderdagcadeaus

woensdag 30 maart 2022

Een keer per jaar is er die bijzondere dag, waarop je je vader laat weten hoe belangrijk hij voor je is. Dit kun je op veel manieren doen. Ben je op zoek naar unieke vaderdag cadeaus? Denk dan niet langer na en geef hem een van de onderstaande vaderdag cadeaus. Daarmee zul je hem gegarandeerd verrassen!

Een onvergetelijke dag

Vaderdag cadeaus kunnen cadeautjes of belevenissen zijn. Als je samen een leuke dag beleeft, dan zal deze dag je altijd bijblijven. Creëer leuke momenten met je vader door naar zijn favoriete plek te gaan. Het maakt niet uit of dit nou de kroeg is, het bos of een museum - zolang je maar weet dat jullie daar samen een leuke tijd beleven! Heeft jouw vader het er altijd over dat hij die ene stad wil bezoeken? Ga dan samen de stad ontdekken en sluit de avond af in een restaurant. Ben je toch op zoek naar iets anders? Lees dan snel verder want wij hebben nog meer leuke vaderdag cadeaus voor je op een rijtje gezet. 

Cadeau voor waaghalzen

Is jouw vader een echte waaghals en wilde hij altijd al eens gaan bungeejumpen of een steile rotswand beklimmen? Laat deze droom dan uitkomen! Er zijn heel wat activiteiten te verzinnen. Wat dacht je van vliegen in een vliegtuig boven zijn geboorteplaats? Je kunt ook een boottocht maken of een attractiepark bezoeken en samen in de achtbaan gaan!  

Andere leuke vaderdag cadeaus:

Originele vaderdag cadeaus

De zoektocht naar originele vaderdag cadeaus valt niet mee. Uiteindelijk gaat het erom dat je je vader blij maakt. Bedenk wat hij graag doet en waar hij van geniet. Leest hij het liefst in alle rust een boek? Vraag hem dan op een subtiele manier welk boek hij echt zou willen lezen. Luistert je vader graag muziek? Ga dan samen naar een concert of geef hem de nieuwste koptelefoon. Leuke gadgets zijn ook een leuke verrassing voor vaderdag! 

Handige cadeaus

Bedenk wat je vader nodig heeft en geef hem handige vaderdag cadeaus, die elke dag van pas komen. Bijvoorbeeld een fijne badjas of een leuke schort voor tijdens het koken. Het is ook leuk om voor je vader te koken en samen van een lekkere maaltijd te genieten. Breng ook een lekker wijntje mee om het feestmaal helemaal compleet te maken. Kookt je vader ook graag? Doe hem dan een kookboek cadeau.

Vaderdag cadeaus voor de liefste papa

Wat je je vader ook geeft, hij zal het zeker waarderen omdat je aan hem gedacht hebt en hem in het zonnetje zet!

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!