• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

De mooiste lente cadeaus

donderdag 14 april 2022

Eindelijk is het dan zo ver: de lente komt en de wereld ontwaakt uit zijn winterslaap! De grijze wolken maken plaats voor een prachtige blauwe lucht. Dit is het perfecte moment om elkaar te verrassen met leuke lente cadeaus. Trek er samen op uit en geniet van het heerlijke weer!

Vrolijke lente cadeaus

Vier de lente en verras elkaar met een klein gebaar. In de lente staat alles volop in bloei en zingen de vogels hun mooiste lied. Fleurige bloemen in vrolijke lentekleuren zijn altijd leuk om te ontvangen. Gele narcissen en blauwe druifjes of hyacinten staan leuk in een pot. Het huis vult zich met de zoete geur van deze bloemen en de ontvanger zal elke dag van deze heerlijke geur genieten. Een cadeau voor in de tuin is ook leuk. Dit kunnen bloemen voor in de tuin zijn, maar ook een vogelhuisje is een leuk lente cadeau.  

Ook in de lente kan het leuk zijn om je huis op te vrolijken met leuke decoratie. Geef bijvoorbeeld een van de volgende kleine lente cadeaus voor in huis:

Geef warmte

Als je aan lente cadeaus denkt, denk je misschien niet meteen aan kou, maar in de lente kan het nog koud zijn. Een warm kopje thee om je handen aan op te warmen na een koude fietstocht is daarom geen overbodige luxe. Geef er een leuke theedoos bij en doe er een paar lekkere theesmaken in. Of geef een thermosfles cadeau, zodat thee of koffie onderweg altijd lekker warm blijft. Wil je iemand echt in de watten leggen? Geef dan wat lekkers zoals een doos chocolaatjes, voor bij de thee.

Mepal theedoos

Ontbijt op bed

In de lente is het eindelijk weer langer licht buiten. Hoe fijn is het om te ontwaken en de zon door het raam te zien schijnen? Verras je geliefde met een ontbijt op bed en geef bijvoorbeeld leuke eierdopjes cadeau. Deze komen met Pasen dan ook meteen weer van pas.

Een dagje weg

Heb je een gezin en wil je samen van de lente genieten? Ga er dan samen met het gezin een dagje op uit. Geniet buiten van het heerlijke weer en bewonder hoe alles weer in bloei staat. Met jonge kinderen is het leuk om een kinderboerderij te bezoeken of om te gaan picknicken in het bos. Neem een bal mee of ga lekker badmintonnen, plezier gegarandeerd. Een dag naar de dierentuin of een pretpark is ook een leuk daguitje. Ben je gek op lentebloemen? Bezoek dan een botanische tuin en maak de prachtigste foto’s met mooie bloemen op de achtergrond. 

Wat is er leuker dan een actieve dag in de lentezon? Ga samen fietsen of huur voor een dag een bootje en geniet vanaf het water van de lente. Kinderen maak je ook blij met een cadeau voor buiten. Geef ze bijvoorbeeld een step cadeau zodat ze buiten lekker van het mooie weer kunnen genieten.

Dure lente cadeaus

Mag het een wat duurder cadeau zijn? De lente is een uitstekend moment voor een ballonvaart. Geniet boven samen van het prachtige uitzicht over velden en bloesembomen. Of ga samen in een boomhut slapen en geniet van het prachtige lentegroen in het bos. 

Vier de lente

De lente is een vrolijke tijd en het ideale moment om elkaar te verrassen met een mooi cadeau. Het leukste is dat je iemand verrast want juist op dit moment verwacht je niet dat je een cadeau krijgt.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!