• Made in Holland
 • Producten van Mepal
 • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
 • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

De mooiste moederdagcadeaus voor 2023

maandag 04 april 2022

Ben jij al aan het aftellen? Want nog even en het is weer moederdag! Zet jouw lieve moeder dit jaar weer in het zonnetje want ze heeft het verdiend. Wil jij jouw moeder dit jaar bijzondere moederdag cadeaus geven? Wij verzamelden de mooiste moederdag cadeaus die ongetwijfeld een lach op haar gezicht zullen toveren. Hoe verras jij je moeder dit jaar? Een gepersonaliseerd moederdagcadeau of een creatief cadeau? Laat je inspireren door onze moederdag cadeau-ideeën.

Gepersonaliseerde moederdag cadeaus

Een persoonlijk cadeau maakt het meeste indruk en zal nog lang in herinnering blijven. Tegenwoordig kun je veel gepersonaliseerde moederdag cadeaus kopen, zoals een gepersonaliseerd T-shirt, wijnglas of mousepad. Bedenk wat je moeder dagelijks gebruikt zodat ze elke dag kan genieten van jouw persoonlijke cadeau. Kookt je moeder graag? Geef haar dan bijvoorbeeld een gepersonaliseerde magneet voor op haar koelkast. Gaat je moeder elke week sporten? Dan is een gepersonaliseerde waterfles een leuk cadeau! Drinkt ze de hele dag thee? Geef haar dan een thermosfles of een mooie theedoos

Tip: Bak zelf koekjes voor bij de thee of geef haar heerlijke bonbons. Daar zal ze van smullen!

Mama

Creatieve moederdag cadeaus

Leuke moederdag cadeaus hoeven niet duur te zijn. Je kunt ook zelf iets knutselen. Maak bijvoorbeeld zelf een theehouderlichtje van een lege jampot met glasverf. Je moeder zal dit ongetwijfeld een mooi plekje in huis geven. Maar er zijn nog veel meer opties voor originele moederdag cadeaus. Je kunt ook een brief of een gedicht schrijven want woorden zeggen zo veel. Schrijf bijvoorbeeld wat je zo waardeert en haal mooie herinneringen aan. Kun je niet de juiste woorden vinden? Misschien ben je wel een schildertalent en hangt er binnenkort een prachtig schilderij van jou bij je moeder in de huiskamer. Of versier zelf een fotolijstje met mooie schelpen of met verf en doe hier een leuke foto van jou met je moeder in.

Samen een dagje weg 

Het leukste cadeau is een gezellige dag weg met jou. Gaat je moeder bijvoorbeeld graag naar de sauna. Maak er dan samen een ontspannen dag van. Je kunt lekker kletsen of helemaal tot rust komen, zodat je aan het einde van de dag helemaal zen bent. Wil je je moeder extra verrassen? Geef je moeder voordat je gaat als verrassing een gepersonaliseerde handdoek met haar naam erop. Dan kan ze deze meteen gebruiken!

Andere leuke ideeën voor een gezellige dag samen:

 • Samen shoppen
 • Samen uit eten
 • Een mooie wandeling
 • Samen naar een concert
 • Samen naar een museum
 • Een stedentrip
 • Samen naar zee
 • Samen een kasteel bezoeken

Kies een leuke activiteit en stem dit ook af op het weer. Beloofd het een prachtige zonnige dag te worden? Dan is het leuk om naar het strand te gaan. Maar als het gaat regenen kan een avondje samen naar de bioscoop uitkomst bieden. Wat je ook kiest, kies iets wat bij haar past. Je kent vast haar muzieksmaak en weet waar je haar echt blij mee maakt!

Het perfecte cadeau voor jouw mama

Met deze tips zul je zeker het perfecte cadeau voor jouw moeder vinden! Wat je haar ook geeft of wat je die dag ook gaat doen, ze zal het zeker waarderen dat je aan haar denkt. Uiteindelijk gaat het ook om het gebaar!

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!