• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

De mooiste paascadeaus

dinsdag 12 april 2022

Het is bijna Pasen. De kinderen kijken waarschijnlijk al uit naar deze speciale dag. Het huis is mooi versierd en er zijn eieren verstopt in de tuin. Wil je de kinderen of je partner dit jaar verrassen met een leuk cadeautje? Wij hebben mooie paascadeaus voor kinderen en paascadeaus voor volwassenen verzameld. Of je nu op zoek bent naar een paascadeau voor jongens of meisjes, jong of oud, je zult zeker een geschikt cadeau vinden!

Creatieve paascadeaus

Laat je creativiteit de vrije loop en maak zelf een mooi paasnest. Zie je het gezicht van je kind al voor je als hij of zij het nestje vindt? "Kijk, mama, een nestje met cadeautjes!", zal hij of zij blij door de huiskamer roepen. Ben je niet zo goed in knutselen, maar wil je toch een persoonlijk cadeau geven? Je kunt ook online je creativiteit de vrije loop laten en zelf gepersonaliseerde paascadeaus ontwerpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gepersonaliseerde broodtrommel of drinkbeker voor school? Dit is een leuk paascadeau voor jongens en meisjes.

Pasen

Paascadeaus voor kinderen

Welke cadeautjes zal de paashaas dit jaar brengen? Dat vragen de kleine kinderen zich waarschijnlijk stilletjes afvragen. Kinderen zijn snel tevreden. Een paar kleinigheden zijn genoeg om een glimlach op hun gezicht te toveren. Dus je hoeft geen duur paascadeaus te kopen. Een nieuw Lego-poppetje voor de politieauto is ook erg leuk en mag meteen in de politieauto meerijden! Of geef koekjesvormpjes in de vorm van een paashaasje of een kuikentje. Nadat alle paaseieren zijn gevonden, worden er koekjes gebakken. Dat is niet alleen een leuke bezigheid, maar het huis ruikt ook nog eens heerlijk naar koekjes. Bovendien mag je daarna ook lekker opeten!

Eindelijk lente

Het is niet alleen Pasen, maar ook lente. De kinderen kunnen eindelijk weer buiten spelen. Dus is het een goed idee om een cadeau voor buiten te geven. Dit hoeft niet per se duur te zijn. Een bal, bellenblaas, stoepkrijt of een springtouw zijn ook leuke cadeautjes! De kinderen kunnen heerlijk achter een bal aanrennen of een mooie tekening maken met stoepkrijt!

Een geschikt cadeau voor elke leeftijd

Is uw kind nog te klein voor deze cadeaus? Er zijn ook leuke paascadeaus voor kleinere kinderen. Je kunt een eenjarige bijvoorbeeld een leuk duwfiguur geven in de vorm van een (paas)haas. Iets oudere kinderen vinden het leuk om een puzzel te maken. Pas het aantal puzzelstukjes aan de leeftijd aan. Er zijn ook boeken voor alle leeftijden. Een leuk verhaal valt altijd in de smaak, of je kind nu al kan lezen of niet. Het is leuk om voor te lezen en er zijn speciale voorleesboekjes voor jongere kinderen.

Leuke decoratie

In de lente bloeien er buiten overal prachtige bloemen. Je kunt het binnen ook gezellig maken met mooie decoraties. Koop leuke versieringen online of maak je eigen decoratie, bijvoorbeeld een leuke paasslinger. Een kind kan de was doen! Alles wat je nodig hebt is gekleurd karton, een perforator, een touw en een schaar. Knip schattige paashazen, kuikentjes en eieren uit en perforeer ze met een perforator. Hang tot slot alles aan het touwtje en je hebt een vrolijke slinger!

Paascadeaus voor volwassenen

Ben je dit jaar uitgenodigd voor een paasbrunch? Verras de gastheer of gastvrouw met een mooi paascadeau voor volwassenen. Het is lente, de vogels tjilpen en de zon verwarmt je gezicht. Versterk dat lentegevoel met prachtige lentebloemen. Vrolijke narcissen in een mooie pot zijn een juweeltje op elke tafel.

Een passend cadeaus

Een passend cadeau is altijd welkom. Zoek dus een paascadeau dat aansluit bij de interesses van de ontvanger. Een boekenwurm zal bijvoorbeeld blij zijn met een boekenlegger en een theeliefhebber met een theedoos met heerlijke theesoorten. Geef hem of haar ook een thermosfles om de thee lekker warm te houden. Dan heeft hij of zij er elke dag plezier van!

Verras uw geliefden met Pasen

Maak iedereen blij met Pasen, ook je geliefde. Geef je vriendin bijvoorbeeld een mooie sjaal in vrolijke lentekleuren. Je kunt ook bloemenzaadjes cadeau geven. Je ziet de bloemen weliswaar niet meteen, maar ze zal er lang plezier van hebben omdat ze de tuin opvrolijken! Wil je iets persoonlijks geven? Geef haar dan een mooie armband of ketting. Of wat dacht je van ontbijt op bed? Bestel een magische mok met een mooie foto of een romantische tekst. Dan zal het hart van je partner gegarandeerd smelten!

Een prachtig paascadeau

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor kinderen of voor volwassenen, als je even de tijd neemt om na te denken over wat de ontvanger echt leuk zal vinden, zal hij of zij er gegarandeerd blij mee zijn.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!