• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Dino kinderfeestje

maandag 23 mei 2022

Roar! Breng de dinosaurussen tot leven op de verjaardag van je zoon of dochter en organiseer een onvergetelijk  dino kinderfeestje met behulp van onze tips. Versier je huis met mooie dino decoratie en geef originele dino cadeaus, zoals een dino broodtrommel en drinkbeker. Begin meteen met het ontwerpen en maak er een mooi cadeau van!

Een dag vol avontuur

Bij het organiseren van een dino kinderfeestje denk je goed na over het verloop van de dag. Wanneer zal de jarige job de cadeautjes uitpakken? Welke activiteiten staan er op het programma? Er zijn veel leuke activiteiten voor een dino kinderfeestje. Kinderen verkleden zich graag. Koop leuke dino-kostuums en laat alle kinderen zich verkleden als dinosaurus. Verstop dino-eieren in de huiskamer zodat de kinderen ze kunnen zoeken. Dit is een geweldige activiteit! Na afloop kun je de mooiste foto's maken van stralende kinderen die verkleed zijn als dinosaurussen en superblij zijn omdat ze net een dino-ei hebben gevonden. Dat zal gegarandeerd mooie foto’s opleveren!

Sporen zoeken 

Je kunt de kinderen tijdens het dino kinderfeestje ook naar sporen laten zoeken. Heb je een tuin met een zandbak? Laat de kinderen zoeken naar voetafdrukken van dinosaurussen in het zand. Dit is het begin van een spannende speurtocht. Als het mooi weer is, kun je ook een speurtocht door de buurt maken en dinosaurusafdrukken maken met stoepkrijt. Het is ook leuk om samen koekjes te bakken met dino-voetafdrukken of dino-koekjesvormpjes te gebruiken. Wil je het dino kinderfeestje liever niet thuis vieren? Bezoek dan een dino park en beleef een spannende dag met de kleine dino fans. 

De beste dino cadeaus

Cadeautjes uitpakken is een van de hoogtepunten van een kinderfeestje. Maak de jarige job blij met een origineel dinosaurus cadeau. Geef bijvoorbeeld een speelgoed dino of stickers met dinosaurussen in vrolijke kleuren. Andere leuke dino cadeaus:

Niet alleen kinderen houden van dinosaurussen. Er zijn ook volwassen dino fans. Ken je een volwassene die binnenkort jarig is? Er zijn veel leuke dinosaurus cadeaus voor volwassenen. Geef je vriendin bijvoorbeeld dino oorbellen. Dat is echt cool!

Broodtrommel kind dino

Een ander leuk dinosaurus cadeau is een Mepal lunchbox met dino. Je kind zal blij en trots zijn om het elke dag mee naar school te nemen. Of geef een Mepal drinkbeker met dino. Natuurlijk kun je ook allebei geven: een dino broodtrommel en drinkbeker. Dan heeft je kind een mooie set!

Dino broodtrommel

Prachtige dino kinderfeestje versiering

Geef je huis een feestelijke uitstraling, zodat iedereen meteen ziet dat het een dino kinderfeestje is. Koop bijvoorbeeld een mooi tafelkleed met dinosaurussen en dek de tafel met lekkere hapjes en drankjes. Mooie dino feestversieringen kun je zelf maken of online bestellen. Bestel leuke dino feesthoedjes of maak je eigen dino's van ballonnen door poten, een staart en een kartonnen hoofd op de ballonnen te lijmen. Een mooie dino slinger is ook snel gemaakt of besteld. Welke versiering je ook kiest, je dino feestversiering zal er geweldig uitzien.

Originele uitnodiging kinderfeestje dino

Een appje sturen gaat gemakkelijk en snel, maar het is veel leuker om een originele uitnodiging te versturen. Ga zelf aan de slag en knutsel een leuke uitnodiging met dino's. Dan kan de voorpret meteen beginnen en ziet iedereen meteen dat jij een dino kinderfeestje geeft. Vraag aan de ouders of ze op tijd laten weten of hun kind aanwezig kan zijn. Dit voorkomt teleurstelling en dan kun je het dino kinderfeestje tot in de puntjes voorbereiden. 

Met spannende activiteiten, mooie dino feestversieringen en leuke dino cadeaus staat niets een geweldige dino verjaardag in de weg!

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!