• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Disco kinderfeestje

vrijdag 13 januari 2023

Droomt jouw kind van een disco kinderfeestje? Vier de verjaardag van je kind thuis en verander je woonkamer in een disco. Wat voor soort verjaardagstaart ga je bakken? Wat geef je de jarige Job? Welke decoraties ga je ophangen? Wij geven tips om er een onvergetelijk disco kinderfeestje van te maken.

Een uniek cadeau

Natuurlijk bereid je het disco kinderfeestje perfect voor, maar vergeet het cadeau niet. Wat geef je de jarige Job? Als je kind al naar school gaat, kun je een cadeau voor school geven. Bijvoorbeeld een schrijfblok of een vrolijke, zelf ontworpen lunchbox. Een gepersonaliseerd cadeau valt altijd in de smaak. Je kunt ook een mooie mok laten personaliseren voor het ontbijt. Heb je 's morgens niet veel tijd? Kies dan een gepersonaliseerde drinkfles voor onderweg. Dan kan je kind in de auto drinken terwijl je hem of haar naar school brengt.

Originele uitnodiging disco kinderfeestje

Wie komt er naar het disco kinderfeestje? Maak je eigen uitnodigingen en teken of knutsel bijvoorbeeld een discobal op de voorkant. Dit kan bijvoorbeeld met een glitterstift. Dan zal iedereen meteen herkennen dat het een uitnodiging voor een disco kinderfeestje is. Schrijf een leuke tekst en vermeld waar en hoe laat het disco kinderfeestje plaatsvindt. Je kunt ook aangeven of de kinderen verkleed mogen komen en vraag de ouders om op tijd af te zeggen als de kinderen niet naar het disco kinderfeestje kunnen komen. Natuurlijk hoop je dat alle kinderen gewoon naar het disco kinderfeest kunnen komen. Dan kan het feestvarken zijn of haar verjaardag samen met alle vrienden en vriendinnen vieren.

Disco kinderfeestje thuis vieren

Tover je woonkamer om tot een disco en hang mooie discoballen en discolampen op. Creëer sfeer met vrolijke muziek. Natuurlijk hoeven de kinderen niet de hele tijd te dansen tijdens het disco kinderfeestje, want je hebt andere leuke activiteiten gepland! Wat dacht je van karaoke in discokleding? Kinderen vinden het ook leuk om te knutselen. Laat de kinderen eerst microfoons maken en daarna liedjes zingen. Dat zullen ze geweldig vinden!

Glow in the dark disco kinderfeestje

Vier je het kinderfeestje 's avonds als het al donker is? Pas de feestverlichting daarop aan. Glow in the dark ballonnen zien er geweldig uit. De kinderen zullen versteld staan en ballonnen zien er altijd feestelijk uit. Koop een kleurrijke discoslinger en een vrolijk tafelkleed. Dek de tafel met mooie servetten en bloemen. Het ziet er prachtig uit. Vier je het kinderfeestje in de zomer? Dan is het leuk om de kinderen op een ijsje te trakteren. Gebruik discodip om het ijs op een microfoon te laten lijken. Dan past het ijs bij het thema disco kinderfeestje.

Heerlijke verjaardagstaart

Sta je graag in de keuken? Bak dan een heerlijke verjaardagstaart met felle kleuren en discodip of gebruik marsepein. Dan kun je de taart samen met de jarige Job versieren en de lievelingskleuren van je kind gebruiken. De taart zal er prachtig uitzien en heerlijk smaken!

Een onvergetelijk disco kinderfeestje

Vier de verjaardag van je kind op een speciale manier en organiseer een disco kinderfeestje. Met een heerlijke taart, vrolijke muziek en prachtige decoratie wordt het een geweldig disco kinderfeestje. Vergeet natuurlijk de cadeautjes niet en koop op tijd een broodtrommel, een notitieboekje of een ander origineel cadeau.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!