• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Draken kinderfeestje

maandag 16 januari 2023

Heb je ooit spannende drakenverhalen voorgelezen aan je kind en is je kind gek op draken? Vier de verjaardag van je kind dan op een bijzondere manier: een draken kinderfeestje. We geven tips voor de voorbereiding van het draken kinderfeestje. Zo hoef je niet zelf aan alles te denken. Welke draken cadeaus kun je geven? Maak de jarige Job blij met een drakencadeau. Geef bijvoorbeeld een lunchbox met een draak of een waterfles met een draak. Lees verder voor meer leuke cadeau-ideeën en tips voor een geslaagd draken kinderfeestje.

Onvergetelijk draken kinderfeestje

Denk na over waar je het draken kinderfeestje wilt vieren. Er zijn veel spannende verhalen over draken in een kasteel. Een kasteel zou een geweldige locatie zijn voor een draken kinderfeestje. Ontwerp samen met je kind een persoonlijke uitnodiging. Misschien kunnen de kinderen verkleed komen als ridders om de draak te verslaan of verkleed als prinsessen. Dit zorgt voor prachtige foto's met een kasteel op de achtergrond. Natuurlijk kun je het draken feestje ook thuis vieren en zelf een kasteel bouwen van kartonnen dozen. Met speelgoedzwaarden verslaan de dappere ridders de draak. Naast de locatie geef je in de uitnodiging ook het tijdstip en de datum aan. Hopelijk kunnen alle kinderen naar het feestje komen om er een onvergetelijke dag van te maken.

O

De leukste cadeaus

Natuurlijk wil je ook een origineel cadeau voor je kind. Wat dacht je bijvoorbeeld van een houten speelgoedzwaard om de draak te verslaan of een speelgoeddraak? Een lunchbox met een draak of een drinkfles met een draak is ook een leuk cadeau. Als je kind wat ouder is kun je ook een Lego-draak cadeau doen. Je kind kan er uren mee spelen en de draak laten vliegen.

De mooiste cadeaus in één oogopslag:

  • Speelgoed zwaard
  • Speelgoeddraak
  • Draken lunchbox
  • Drinkfles draak
  • Lego draak

Draken spelletjes feestje

Welke activiteiten zijn geschikt voor een draken kinderfeestje? Met mooi weer kun je heerlijk naar buiten gaan. Vertel de kinderen dat er in het bos een draak verstopt zit (zeg er wel bij dat het niet om een echte draak gaat) en ga samen op onderzoek uit. Verstop een drakenpinata in het bos. Voordat de dappere ridders het bos ingaan beschilderen alle kinderen een houten speelgoedzwaard. Ze nemen dit mee om de draak te verslaan. Je kunt ook drakeneieren verstoppen in het bos. Dan kunnen de kinderen eieren zoeken. Ze zullen het geweldig vinden! Je kunt samen met de kinderen een nest bouwen voor de drakeneieren. Aan het einde van het draken kinderfeestje dit dan mee naar huis nemen.

Met deze leuke ideeën kun je een spannend en geweldig draken kinderfeestje voor kinderen organiseren. De kinderen zullen veel plezier beleven en je zoon of dochter zal het gevoel hebben dat het hun verjaardag is. Bestel op tijd een leuk cadeau zoals een mooie waterfles of lunchbox.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!