• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Een geweldig paarden kinderfeestje

dinsdag 05 april 2022
Een geweldig paarden kinderfeestje

Is jouw kind helemaal weg van paarden? Laat een droom in vervulling gaan en organiseer een paarden kinderfeestje! Er is vast een manage in de buurt waar je terecht kunt. Vertel de jarige job meteen het goede nieuws. Je kleine paardenliefhebber zal een gat in de lucht springen of een dansje doen van vreugde. Het is namelijk bijzonder om je verjaardag op een paard te vieren! En dat dan ook nog eens met je beste vrienden en vriendinnen erbij.

Vrolijke uitnodiging voor het paardenfeestje

De voorpret begint al bij de uitnodiging. Wie nodigt de jarige job allemaal uit? Schrijf alle namen op en maak er een feestelijke uitnodiging van met schattige paardenstickers. Knutsel je graag? Knip dan een hoefijzer van karton uit en plak deze op een kaartje. Zo maak je in een handomdraai zelf en originele uitnodiging! Alle gasten zullen erg uitkijken naar het paardenfeestje en alvast nadenken over leuke paarden cadeautjes voor kinderen. Ben je zelf ook nog op zoek naar een leuk cadeau? Dan maak je jouw zoon of dochter vast erg blij met een mooie paarden broodtrommel

Paard

Het verloop van het paarden kinderfeestje

Met een goede planning zal het een geweldige dag worden! Tijdens een paardenfeestje mogen de kinderen de pony’s eerst borstelen en versieren. Dat is een leuke bezigheid. Zodra alle lieve pony’s geborsteld en versierd zijn mogen de kinderen ponyrijden. Na afloop zullen de kinderen honger hebben, maar daar heb jij natuurlijk aan gedacht door voor een heerlijke lunch te zorgen. Belooft het een prachtige zonnige dag te worden? Dan is het ook leuk om buiten te picknicken!

Paarden kinderfeestje thuis

Zijn de kinderen nog wat te klein om al pony te gaan rijden op een manege? Dan is het leuk om thuis een paarden kinderfeestje te vieren. Met wat leuke activiteiten en mooie versiering bezorg je de jarige job een geweldige verjaardag. Hang bijvoorbeeld ballonnen met de afbeelding van een paard op. Of nog leuker: laat de kinderen met de ballonnen spelen! Jonge kinderen hebben vaak helemaal niet zo veel nodig om het naar hun zin te hebben. Ze hebben vast de grootste lol met de ballonnen.

Leuke activiteiten voor een paardenfeestje

Kinderen zijn graag met hun handen bezig. Wat is er leuker dan samen koekjes bakken? Laat de kinderen heerlijk kneden en maak koekjes in de vorm van een hoefijzer of koop uitsteekvormpjes in de vorm van een paard. Zodra de koekjes in de oven zitten is het tijd om de paarden cadeautjes uit te pakken. Je ziet het stralende gezicht van de jarige job als de cadeautjes worden uitpakt en de huiskamer vult zich ondertussen met de heerlijke geur van koekjes. Voor je het weet zijn de koekjes klaar en zit iedereen heerlijk te smullen van zelf gebakken paardenkoekjes. Dan is er nog tijd over om een spelletje te spelen. Koop bijvoorbeeld een leuk paardenkwartet of laat de kinderen stokpaardje rijden over een zelfgemaakte hindernisbaan in de tuin. Zo geef je de kinderen een leuke uitdaging en heb je een alternatief voor paardrijden.

Het leukste paarden kinderfeestje

Of je nou naar een manege gaat of thuis de verjaardag viert, je kind zal deze bijzondere dag nooit vergeten want jij haalt als ouder alles uit de kast om samen mooie herinneringen te maken! Twijfel je toch nog of een paardefeestje wel het juiste feestje is voor je kind? Je zou ook een beautyfeestje kunnen organiseren.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!