• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Een perfect voetbalfeestje

donderdag 19 mei 2022

Zit jouw kind of voetbal of is hij of zij een echte voetbalfan? Hoe leuk is het dan om een voetbalfeestje te organiseren? Wij geven tips voor het organiseren van een geweldig voetbalfeestje, zodat alles tijdens de bijzonderste dag van het jaar op rolletjes verloopt. Is je zoon of dochter uitgenodigd voor een voetbalfeestje? Lees dan snel verder voor een origineel voetbal verjaardagscadeau, bijvoorbeeld een leuke broodtrommel met voetbal of drinkfles met voetbal.

Voetbal cadeau 

Ben je op zoek naar een voetbalverjaardagscadeau omdat je kind jarig is of omdat je zoon of dochter naar een voetbalfeestje gaat? Bij MyMepal vind je leuke voetbalcadeaus voor jongens en meisjes. Geef de jarige job een leuke broodtrommel met voetbal of een drinkfles met voetbal. Je kunt zelfs een broodtromel met voetbal en naam of een gepersonaliseerde waterfles met voetbal geven.

Wil je een ander voetbalcadeau voor de verjaardag van een kind? Er zijn veel leuke voetbalcadeaus voor jongens en meisjes. Laat bijvoorbeeld een voetbalshirt bedrukken met de naam van je kind en het nummer van de favoriete voetballer van je kind op de rug. Handdoeken kunnen ook worden gepersonaliseerd met een voetbal en een naam. Je kunt tegenwoordig alles laten personaliseren:

  • douchegel
  • een glas
  • onderzetter

Wil je een ander voetbalcadeau geven? Er zijn ook nachtlampjes in de vorm van een voetbal of chocolade in de vorm van een voetbal.

Een heerlijke taart

Zie je het al helemaal voor je hoe jouw zoon of dochter samen met alle voetbalfans heerlijk zit te smullen van een lekkere taart? Maak zelf een ronde taart en versier deze met witte en zwarte marsepein, zodat de taart er als een echte voetbal uitziet. Dat is pas origineel! Natuurlijk zorg je ook voor lekkere hapjes en drankjes. Tover je keuken om tot een echte voetbalkantine en laat de kinderen de lekkerste dingen bestellen.

Vier het voetbalfeestje thuis

Natuurlijk hoop je dat het mooi weer is zodat de kleine voetbalfans buiten een potje kunnen voetballen. Heb je een grasveld in de tuin? Zet daar dan goaltjes neer en versier de tuin met vlaggetjes. Dan wordt het ongetwijfeld de feestelijkste voetbalwedstrijd van het jaar! Denk goed na over hoeveel kinderen je uitnodigt. Een even aantal is het handigste zodat je twee teams kunt maken. Je kunt de uitnodiging voetbalfeestje zelf maken. Dat is pas origineel.

Speurtocht

Heb je zelf geen veldje in de tuin? Geen probleem! Er is vast een park bij jou in de buurt met een voetbalveldje. Zorg dat je hier voor het voetbalfeestje aanwezig bent zodat je zeker weet dat de kinderen hier kunnen voetballen. Om het extra spannend te maken maak je een speurtocht die uitkomt bij het voetbalveld in het park. Is jouw lieve zoon of dochter in de winter jarig? Dan is indoor voetbal een goede optie. Zo ben je niet afhankelijk van het weer en kunnen de kinderen heerlijk voetballen.

Leuke activiteiten

Is jouw kind fan van een wereldberoemde coach? Verkleed je dan als coach en geef de kinderen een leuke training. Na afloop van de training krijgen de kinderen een voetbaldiploma. Ze zullen ongelooflijk blij zijn en het vol trots aan hun ouders laten zien. Niet alles hoeft om voetbal te draaien. Zorg voor afwisseling in het programma en speel bijvoorbeeld een spelletje of tafelvoetbal. Je kunt ook een leuke voetbalquiz bedenken. Creatieve activiteiten vallen ook altijd in de smaak. Laat de kinderen voor de wedstrijd bijvoorbeeld hun eigen logo ontwerpen en plak dit dan op de voetbalshirts. Je kunt het ook vastspelden met veiligheidsspelden.

Een geweldig voetbalfeestje

Met deze tips, zal je kind een geweldige verjaardag beleven en lekker kunnen voetballen met zijn of haar vrienden. Het wordt een fantastische dag met leuke activiteiten, cadeautjes en heerlijk eten! En met een origineel cadeau maak jij het voetbalfeestje helemaal compleet. Bestel bijvoorbeeld een leuke broodtrommel met voetbal of een leuke handdoek.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!