• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Een unieke broodtrommel voor school

maandag 02 mei 2022

Gaat je kind binnenkort naar school? Dan zijn er nog veel dingen die je moet kopen, zoals een rugzak, schriften en een broodtrommel. Welke broodtrommel koop je voor school? En wat doe je in de broodtrommel? Lees onze tips en laat je inspireren. Dan gaat jouw kind elke dag met plezier naar school!

Broodtrommel met motief

Ben je op zoek naar een stoere broodtrommel voor je zoon of een schattige broodtrommel voor je dochter? Denk dan na over wat hij of zij echt leuk vindt. Is je zoon of dochter een Nijntje-fan of gek op eenhoorns? Dan is het leuk om je kind een broodtrommel met dit motief te geven. Of kies een broodtrommel voor school die past bij de hobby van je kind. De mogelijkheden zijn oneindig! Wat dacht je van een broodtrommel met de superheld of het lievelingsdier van je kind? Dan zal je kind elke dag blij zijn als hij of zij zijn of haar broodtrommel uit de tas haalt.

Broodtrommel

Broodtrommel met naam

Misschien vraag je je nog steeds af welke broodtrommel je moet kopen voor de basisschool. Wil je geen saaie lunchtrommel met maar één kleur? Kies dan voor een broodtrommel met de naam van je kind. Vaak weten kinderen al hoe ze hun naam moeten schrijven. Dan is het extra leuk om zijn of haar naam op de lunchtrommel te zien staan. Kies een broodtrommel en maak er een kunstwerkje van. Pas de kleuren en lettertypes aan en laat je zoon of dochter helpen. Dan ontwerp je in een handomdraai een mooie en unieke lunchtrommel voor school!

Handige broodtrommel

Je wilt je kind waarschijnlijk niet alleen brood geven, maar ook fruit, noten of koekjes om mee naar school te nemen. Dan is een broodtrommel met meerdere vakjes of bakjes wel net zo handig. Kies voor een broodtrommel met een bentobox of met een uitneembaar tussenschot. Het brood en fruit blijven dan apart. Eet je kind liever muesli of yoghurt? Dan is het handig om je kind een muesli-to-go beker of een yoghurt-to-go beker mee naar school te geven.

Wat moet er in de lunchtrommel?

Als je gezond wilt eten, eet dan alle kleuren van de regenboog. Geef je kind dus een kleurrijke maaltijd met stukjes rode aardbei, oranje worteltjes, gele bananen, groene kiwi's en blauwe bessen. Je kunt dit natuurlijk aanpassen aan de wensen van je kind en aan het seizoen. Houdt je kind niet van wortels? Kies dan bijvoorbeeld abrikoos of mandarijn als alternatief.

Wil je dat je kind ook groenten eet? Bak dan bijvoorbeeld een worteltaart. Wie weet, misschien vindt je kind de taart wel lekker. Zo niet, wees dan niet verdrietig. Er zijn duizenden recepten op internet te vinden. Kies elke week een ander recept en probeer het samen uit. Veel bakplezier!

Tips voor een heerlijke lunch

Voor elk kind en elke smaak hebben wij een passende broodtrommel. Vul de lunchtrommel met lekker en gezond eten om het buikje van je kind te vullen. Natuurlijk wil je niet dat je kind zijn lunch niet opeet. Zorg er dus voor dat het niet alleen lekker smaakt, maar er ook goed uitziet, want het oog eet ook mee. Het is dus belangrijk om de lunch aantrekkelijk te presenteren en te verpakken. Door een broodtrommel te gebruiken, blijft de lunch heerlijk vers. Bovendien heb je ook geen boterhamzakjes nodig. Zo doet u ook nog iets voor het milieu!

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!