• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Een zomers kerstpakket

donderdag 04 maart 2021

Albert Heijn Hoogzandveld is een grote franchise supermarkt in Nieuwegein. Door corona konden veel mensen in 2020 niet op vakantie en daarom wilde Silvia van der Meer de werknemers iets bijzonders geven. “We hebben een mooi kerstpakket samengesteld met de slogan: ‘Omdat we dit jaar niet op vakantie konden, laten we de vakantie naar jou komen’. Het pakket zat vol zomerse vakantieproducten, zoals een badlaken, een strandtas, wat picknickspulletjes én een waterfles van MyMepal.”

“Ik kende MyMepal al wel van mijn kinderen met de bekende broodtrommels en schoolbekers met leuke opdrukken. Nu zochten we naar een mooie waterfles, die we konden personaliseren en in de kleur van AH. En dat is top gelukt!”, vertelt Silvia enthousiast. “We zijn niet alleen blij met de flessen zelf, maar ook met het feit dat we zo bijdragen aan de hygiëne van de werknemers en aan duurzaamheid.”

De unieke mogelijkheid om in kleine aantallen na te bestellen speelde in eerste instantie geen rol bij de keuze voor MyMepal. “Maar het blijkt achteraf wel superhandig. We hebben net weer twee flessen bijbesteld!”

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!