• Made in Holland
 • Producten van Mepal
 • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
 • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Eenhoorn feestje

maandag 09 mei 2022

Veel meisjes houden van eenhoorns. Dit magische schepsel is een geweldig thema voor een verjaardagsfeestje. Je kind kan waarschijnlijk haast niet wachten tot het zover is. Voor jou als ouder betekent dit stress, want je wilt deze verjaardag natuurlijk tot in de puntjes voorbereiden. Maak je geen zorgen. Wij helpen je graag en geven je tips voor een geweldig eenhoorn feestje, want een goede planning is het halve werk!

Kleurrijke uitnodiging eenhoorn feestje

De voorbereiding van het eenhoorn feestje begint met de uitnodigingen, want alle vrienden moeten er natuurlijk bij zijn. Knutsel de uitnodigingen samen met je kind, zodat de gasten een vrolijke uitnodiging krijgen of stuur een berichtje naar de ouders. Dan kan de voorpret al beginnen!

Vermeld het volgende op de uitnodiging:

 • Tijd
 • Telefoonnummer
 • Datum
 • Motto van de partij
 • Plaats van het feest

Leuke eenhoorn feestje spelletjes

Tijdens de voorbereiding van het eenhoorn feestje bepaal je waar je de verjaardag zult vieren. Waar het eenhoorn feestje plaatsvindt, hangt af van wat er op de agenda staat voor deze speciale dag. De mogelijkheden zijn oneindig. Het is bijvoorbeeld leuk om samen een eenhoorn te maken of een taart te bakken. Koekjes in de vorm van een eenhoorn zijn ook een leuk idee. Eenhoorns kunnen van verschillende materialen gemaakt worden. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om een eenhoorn te maken van strijkkralen? Dit is een leuke activiteit waarbij alle kinderen rond de tafel gaan zitten en hun eigen eenhoorn maken!

Andere leuke activiteiten voor het eenhoorn feestje:

 • Rijden op een stokpaardje
 • Make up
 • Bak een regenboogtaart
 • Karaoke

Tip: Informeer de buren dat je een kinderfeestje geeft (vooral als de kinderen karaoke gaan zingen).

Cadeaus

Ben je op zoek naar een cadeau of een souvenir voor het eenhoorn kinderfeestje? Er zijn veel leuke kleine cadeautjes die bij dit thema passen. Bijvoorbeeld eenhoornstickers of potloden met een gummetje in de vorm van een eenhoorn. Schattige eenhoornstickers of potloden met een gummetje in de vorm van een eenhoorn. Het hoeft niet duur te zijn. Wat dacht je van een ballon of sleutelhanger in de vorm van een eenhoorn?

Tip: Geef de jarige een leuke broodtrommel met een eenhoorn!

Eenhoorn feestje thuis

Ballonnen zijn ook geschikt als versiering voor het eenhoorn kinderfeestje. Je kunt ook eenhoornslingers kopen, maar het is nog leuker om ze zelf te maken. Je kunt eenhoorns gemakkelijk uit gekleurd papier knippen en ze aan een lint hangen. je kind zal het geweldig vinden om de slinger zelf te maken. Knippen maar!

Naast het versieren van de woonkamer, is het leuk om de tafel te dekken met servetten en een mooi tafelkleed. Het is niet alleen de woonkamer die er feestelijk uit moet zien. Als je het eenhoorn feestje thuis viert, versier je ook de gang en zorg je dat er genoeg hangers zijn voor alle jassen.

Verjaardagstaart en snacks

Wat zou een kinderfeestje zijn zonder een heerlijke taart? Bak of bestel een heerlijke taart en laat je fantasie de vrije loop. Er zijn veel recepten op internet te vinden waarmee je zelf een prachtige creatie in de vorm van een eenhoorn kunt maken. Bak de taart de dag voor het feest of bak hem samen tijdens het feest. Dan heb je meteen een leuke activiteit.

Denk ook aan lekkere hapjes en begin op tijd met het klaarmaken. Een soep, bijvoorbeeld, kan gemakkelijk de dag tevoren worden bereid. Dan kun je in een handomdraai een heerlijke kop soep op tafel zetten.

Een onvergetelijk eenhoorn feest

Met deze tips en een goede voorbereiding wordt het vast en zeker een onvergetelijke verjaardag. Je kind zal echt uitkijken naar het eenhoorn kinderfeestje!

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!