• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

FloorIQ houdt van ‘sandwichen’

dinsdag 16 februari 2021

FloorIQ ontwikkelt en produceert vloerfreesmachines en diamantgereedschap. Fanny Verweij vertelt hoe de producten van MyMepal aansluiten bij de visie van de organisatie. “Bij FloorIQ vinden we het belangrijk om bij te dragen aan duurzaamheid en dat willen we ook uitstralen. Onze attenties zijn bedoeld als een bedankje voor een bestelling, een sympathiek gebaar richting onze klant en om te informeren over duurzaamheid en producten van FloorIQ. We zijn van mening dat het een giveaway moet zijn met een gebruiksdoel. Nuttig, duurzaam en leuk. En dat bereiken we met de gepersonaliseerde producten van MyMepal!”

De lunchbox uit de Take a Break serie is bedrukt met dubbelzinnige uitspraken, zoals ‘Hou jij van sandwichen?’. FloorIQ heeft samen met de medewerkers van stichting Kopietje wikkels rondom de broodtrommels gemaakt. Bij MyMepal zijn we trots dat onze producten worden gebruikt voor deze duurzame en maatschappelijk verantwoorde actie. Daarom delen we graag de bijbehorende boodschap van FloorIQ:

“Hou jij van sandwichen? Laat dan je (boterham) zak maar thuis. Met deze uniek door ons ontworpen broodtrommel draag jij bij aan het milieu. Je hebt geen plastic zakjes nodig voor je lunch met deze leuke herbruikbare lunchverpakkingen. Dat scheelt heel veel plastic afval! En plek genoeg, want er passen minimaal 8 boterhammen in. Ingewikkeld? Jazeker want stichting Kopietje heeft samen met haar medewerkers met een beperking bijgedragen aan het maken van de wikkel die rondom jouw broodtrommel is gemaakt.”

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!