• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Ga jij goed voorbereid naar school?

donderdag 03 augustus 2017
Ga jij goed voorbereid naar school?

Ben jij al klaar voor school?

De scholen gaan weer beginnen! Op tijd naar bed, vroeg op, broodjes smeren, tas inpakken… Heeft jouw kind al zin om naar school te gaan? Of zou hij of zij liever nog even van de vakantie genieten?

Maak de start van het schooljaar extra leuk met een lekkere lunch in een persoonlijke broodtrommel en beker van MyMepal!

Goed voorbereid!

Ga goed voorbereid het nieuwe schooljaar in! Want de persoonlijke MyMepal producten zijn niet alleen erg leuk maar ook nog eens heel handig! Zo zal je kind zijn of haar lunchspullen altijd en overal herkennen. En je weet zeker dat niet iemand anders per ongeluk de zorgvuldig bereide lunch van jouw kind opeet.

Back to school actie!

Begin het nieuwe schooljaar goed met de unieke producten van MyMepal. Bestel nu een broodtrommel, beker en/of drinkfles van de Campus of Take a Break serie en ontvang maar liefst 20% korting!

Vul actiecode BTS1720 in bij de winkelwagen.

Vandaag besteld is morgen verstuurd!

 Deze actiecode loopt tot en met 30 september 2017. De korting geldt alleen voor bedrukte artikelen van de Campus en de Take a Break serie. De actiecode is niet geldig in combinatie met andere acties. Er kan één actiecode per bestelling worden gebruikt.

 

Wil je op de hoogte blijven van de aanbiedingen van MyMepal? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!