• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Gepersonaliseerd cadeau baby

vrijdag 10 februari 2023

Ga jij binnenkort op kraamvisite en ben je op zoek naar een origineel babycadeau? Maak het dan extra persoonlijk en geef een gepersonaliseerd cadeau baby. Viel er bij jou een geboortekaartje op de mat en weet je de naam van het kindje al? Dan is het leuk om een babycadeau met naam te geven. Laat je inspireren door onze cadeau ideeën en verras de kersverse ouders met een origineel babycadeau.

Gepersonaliseerd cadeau baby

Het duurt misschien nog even, maar er komt een dag dat de baby zelf gaat eten en drinken. Geef een origineel baby cadeau zoals een handige tuitbeker of kinderbestek. Dan zal het kleine wondertje er elke dag plezier van hebben zodra hij of zij zelfstandig gaat leren eten. Maak het kinderbestek of de tuitbeker extra persoonlijk door het te personaliseren. Dan geef je een leuk babycadeau met naam. Bovendien kun je een schattige afbeelding of babyfoto toevoegen om de beker of het bestek nog leuker te maken.

Tip: bestel het gepersonaliseerd cadeau baby op tijd, zodat je het zelf kunt inpakken.

Babycadeau met naam

Vaak krijgen kersverse ouders veel cadeaus voor de eerste maanden. Ontzettend handig natuurlijk, maar het is ook leuk om een cadeau voor de toekomst te geven. Dit komt van pas als het kindje wat groter is en gaat spelen of tekenen. Denk aan een kleurboek, potloden of speelgoed. Een mooi opbergkistje voor de tekeningen of het speelgoed is ook een leuk idee. Daar kunnen de ouders de eerste tekeningen in bewaren en je kunt het extra persoonlijk maken door de naam erin te graveren. Dan geef je een gepersonaliseerd cadeau baby.

Speelgoed

Kinderen ontdekken al spelend de wereld. Met speelgoed draag je bij aan hun ontwikkeling en maak je de ouders blij. Maak het extra persoonlijk door een gepersonaliseerd cadeau baby te geven en geef bijvoorbeeld niet zomaar blokken, maar houten blokken met de naam van het kleine wondertje of een speelgoed trein met naam. Het kindje zal heerlijk gaan spelen met het gepersonaliseerd cadeau baby en het is een leuk aandenken voor later want de naam staat erop.

Knuffel of boekje

Ieder kind heeft een lievelingsknuffel. Verras de ouders met een schattige knuffel en wie weet wordt jouw knuffeltje de lievelingsknuffel van de kleine schat. Kleine kinderen voelen graag de zachte vacht van de knuffel. Een voelboekje is daarom ook een origineel babycadeau.

Tip: Kies een leuk kinderboek en laat de naam erin drukken. Zo geef je een leuk gepersonaliseerd cadeau baby

Handig baby cadeau

Natuurlijk maak je de ouders ontzettend blij met een gepersonaliseerd cadeau baby. Verplaats je ook in hun schoenen en denk na wat ze zouden kunnen gebruiken voor hun kleine engeltje. Geef ze bijvoorbeeld hydrofiele doeken met de naam van hun schat. Dan sla je twee vliegen in een klap en geef je een gepersonaliseerd cadeau baby en een handig babycadeau met naam in één. Je kunt ook een bijtring geven voor als de eerste tandjes doorkomen of een muziekdoosje voor het slapen.

Origineel babycadeau

Pas het gepersonaliseerd cadeau baby aan het seizoen aan. Staat de winter voor de deur? Geef dan een heerlijk warme sjaal, schattige babyslofjes of wanten. Voor de zomer geef je een vrolijke zomerhoed of een zwembroek. Zwemmen kan natuurlijk het hele jaar door dus dat cadeau zal altijd van pas komen. Je kunt al vanaf 3 maanden met je baby gaan zwemmen. Zo breng je de ouders met jouw origineel babycadeau op leuke ideeën.

Een schot in de roos

Met een gepersonaliseerd cadeau baby verras jij de ouders op originele wijze. Ze zullen ongetwijfeld veel plezier beleven aan jouw cadeau en het ontzettend leuk vinden!  

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!