• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Gepersonaliseerd cadeau oma

vrijdag 03 februari 2023

Is jouw oma of de oma van je kind(eren) binnenkort jarig of ben je op zoek naar een Moederdag cadeau oma? Geef haar dan een prachtig gepersonaliseerd cadeau oma en laat haar stralen. Je kunt haar op een leuke manier verrassen met een van onze cadeau ideeën. Of je nou de verjaardag, Moederdag of een jubileum viert – met een gepersonaliseerd cadeau oma zal het een geweldige dag worden!

Fotocadeau

Gaat jouw oma graag wandelen of fietsen? Verras haar dan met een origineel gepersonaliseerd cadeau oma: een waterfles met haar naam. Je hebt vast veel leuke foto’s van oma met de kleinkinderen. Kies jouw lievelingsfoto en laat het op een waterfles of mok bedrukken. Als je oma gaat wandelen of fietsen kan ze tussendoor een slokje drinken en terugdenken aan het mooie moment van de foto. Kies je toch een mok als gepersonaliseerd cadeau oma omdat je oma graag thee drinkt? Geef haar dan ook een theedoos met heerlijke thee of een thermosfles zodat de thee heerlijk warm blijft.

Tip: bestel het gepersonaliseerd cadeau oma op tijd zodat je het voor Moederdag of haar verjaardag kunt geven.

Cadeau oma 80

Is je oma 80 jaar geworden? Dan is het leuk om haar een gepersonaliseerd cadeau oma te geven. Weet je niet zo goed wat? Sta even stil bij wat je oma graag doet. Staat ze graag in de keuken? Laat jouw lievelingsfoto dan afdrukken op een schort of geef haar een houten pollepen met naam. Maakt jouw oma graag een puzzel? Dan kun je een fotopuzzel als gepersonaliseerd cadeau oma geven.  

Beauty cadeau

Iedereen wil er graag mooi uitzien dus ook je oma. Verras haar daarom met een gezichtsmaskertje en maak er samen een gezellige beauty dag van. Zorg voor een voetenbadje en ga samen nagels lakken. Het kan ook leuk zijn om samen naar de kapper te gaan. Het gaat erom dat jullie er mooi uitzien en nog belangrijker dat jullie genieten en een fijne tijd beleven.

Wanddecoratie

Wil je een cadeau met foto geven? Je oma is vast blij met een mooie foto op canvas. Heb je veel foto’s en kun je niet kiezen? Maak dan een mooie kalender. Dan heeft je oma elke maand weer een andere foto om naar te kijken. Je kunt natuurlijk ook een schilderij van haar lievelingsschilder kiezen of zelf een schilderij maken samen met je kind(eren). Dat is pas een origineel gepersonaliseerd cadeau oma.

Leuke activiteit

Is jouw oma een echte keukenprinses? In plaats van een gepersonaliseerd cadeau oma kun je ook samen wat leuks doen zoals koken of bakken. Kook samen haar lievelingsgerecht of bak een heerlijke taart. Ter inspiratie kun je haar een kookboek geven en dan heerlijk samen aan de slag gaan in de keuken. Binnen no time ruikt het huis heerlijk naar jullie creatie. Dan kun je vervolgens samen smullen en er een gezellige dag van maken.

Verras je oma

Met een gepersonaliseerd cadeau oma of een van onze andere cadeau ideeën bezorg jij je oma een lach en een geweldige dag!

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!