• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Gepersonaliseerd kraamcadeau

maandag 23 januari 2023

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau? Verras de kersverse ouders dan met een gepersonaliseerd kraamcadeau. Weet jij nog niet wat je wilt geven? Lees dan snel verder om op ideeën te komen want wij verzamelden veel leuke cadeautips. Er zit vast iets tussen waarmee jij de ouders een groot plezier doet. Ben je zelf net moeder geworden en weet je niet welke kraamcadeaus je kunt vragen? Ook dan kun je dit artikel lezen om inspiratie op te doen.

Kraamcadeau met naam

Je hebt het geboortekaartje ontvangen en weet de naam van het kleine wondertje. Dan is het extra leuk om de naam van het kindje op het cadeau te laten bedrukken. Vaak krijgen ouders veel cadeaus voor de eerste paar maanden. Wil jij juist een cadeau voor de toekomst geven? Kies dan bijvoorbeeld bestek met naam of een tuitbeker met naam. Zo geef je een handig en gepersonaliseerd kraamcadeau en kan het kindje in de toekomst zelfstandig leren eten en drinken.

Kraamcadeau

Tip: koop je kraamcadeau op tijd, zeker als je voor een gepersonaliseerd kraamcadeau kiest. Je wilt natuurlijk niet met lege handen komen.

Kraamcadeau voor de toekomst

Naast een gepersonaliseerd kraamcadeau zoals een tuitbeker, kun je ook andere cadeaus voor de lange termijn geven. Wat hebben de ouders in de nabije toekomst nodig? Waarschijnlijk staat het wiegje nu naast het bed, maar er komt een dag dat het kindje in zijn eigen kamertje slaapt. Sommige kinderen vinden het eng in het donker. Geef daarom een nachtlampje, zodat er toch wat licht is op de kamer of geef een muziekdoosje voor het slapen gaan. Je hebt ook knuffeltjes met een muziekdoosje erin. Dat is extra schattig!

Wanneer kraamcadeau geven?

Het ligt er natuurlijk aan hoe close je met de ouders bent wanneer je voor het eerst op bezoek komt. Als je dochter, beste vriendin of zus net moeder is geworden kom je waarschijnlijk meteen om het kleintje te bewonderen. In dat geval heb je misschien geen tijd om een gepersonaliseerd kraamcadeau te geven, omdat je de naam pas net weet. Ga dan voor een ander cadeau. Je kunt altijd later nog een gepersonaliseerd kraamcadeau geven. Bij een collega ga je pas na een poosje op bezoek. Dan heb je wel de tijd om een gepersonaliseerd cadeau te bestellen. Dring jezelf niet meteen op zodra je het geboortekaartje hebt ontvangen, maar stuur bijvoorbeeld een lieve felicitatie waarin je op subtiele wijze laat weten dat je graag eens langs komt als het hen uitkomt.

Moment cadeau

Wat is er nou leuker dan samen met je kindje een boekje lezen? Wil jij met jouw kraamcadeau bijdragen aan een bijzonder moment? Geef dan een leuk boekje met een inspirerend verhaal. Het is zelfs mogelijk om de naam van het kindje in een boekje te laten drukken. Dat maakt het extra persoonlijk. Wil je toch een ander gepersonaliseerd kraamcadeau? Tegenwoordig kun je bijna alles laten personaliseren. Wat dacht je van een bad cape, rugzakje of houten speelgoed met naam?

Cadeau voor de ouders

Je kunt een gepersonaliseerd kraamcadeau voor de baby geven, maar het is ook leuk om de vader en moeder te verrassen. Geef ze bijvoorbeeld een dagboek voor de kraamtijd, zodat ze deze bijzondere tijd kunnen vastleggen. Voor het kindje is het leuk om het later nog eens terug te lezen. Wil je een ander cadeau voor de ouders? Je doet ze waarschijnlijk ook een groot plezier door eens voor ze te koken of door een ander klusje in huis te doen. Het ouderschap valt niet mee door de gebroken nachten dus ze zullen je dankbaar zijn als je wat werk uit handen neemt. Even ertussen uit kan ook heerlijk zijn. Dan kom jij oppassen en gaan zij naar de film.

Originele verrassing

Met een gepersonaliseerd kraamcadeau of een lief gebaar geef je de kersverse ouders een leuke verrassing. Of je nou kinderbestek of een boekje geeft, de ouders zullen het gebaar waarderen en elk cadeau zal vroeg of laat van pas komen.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!