• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

De leukste gepersonaliseerde cadeaus

maandag 06 februari 2023

Ben je op zoek naar gepersonaliseerde cadeaus omdat je beste vriend(in) gaat trouwen, je oom of tante jarig is of om je partner te verrassen? Wat de aanleiding ook is – dit artikel staat boordevol tips met de meest originele gepersonaliseerde cadeaus voor hem en gepersonaliseerde cadeaus voor haar. Het kan ook dat je binnenkort op kraamvisite gaat en dat je op zoek bent naar gepersonaliseerde cadeaus baby. Bij MyMepal kun je voor elke leeftijd terecht en kun je het cadeau bovendien extra persoonlijk maken.

Gepersonaliseerde cadeaus voor hem

Als je vriend binnenkort jarig is of je beste vriend gaat trouwen is het leuk om gepersonaliseerde cadeaus te geven. Weet je van hem dat hij gek is op chocolade? Er zijn verschillende merken chocolade waarbij het mogelijk is om de verpakking te personaliseren met een foto en naam. Ben je op zoek naar een cadeau voor een sportieve man? Verras hem met een gepersonaliseerde waterfles. Handig om mee te nemen naar de sportschool of tijdens een fietstocht. Dan kan hij onderweg een slokje water nemen.

Gepersonaliseerde cadeaus voor haar

Is je vriendin jarig of gaat een goede vriendin trouwen en ben je op zoek naar leuke gepersonaliseerde cadeaus voor het bruidspaar? Een houten hart met gravure is een origineel en passend cadeau. Een hart als symbool voor de liefde en met de naam van jouw lieve vriendin of de namen van het bruidspaar maak je het extra persoonlijk. Je kunt ook de datum van het huwelijk in het hart laten graveren. Weet je dat het bruidspaar graag samen een wijntje drinkt? Geef ze twee gepersonaliseerde wijnglazen cadeau. Dan zullen ze samen veel mooie avonden beleven. Drinken ze liever thee? Geef ze dan een gepersonaliseerde theedoos.

Gepersonaliseerde cadeaus baby

Er is een baby op komst of geboren. Wat een geweldig nieuws! Verras de aanstaande ouders met leuke gepersonaliseerde cadeaus baby. Geef ze bijvoorbeeld schattig babybestek voor de eerste zelfstandige hapjes (ook al zal dat nog even duren) of een tuitbeker zodat het kleine wondertje zelf kan leren drinken. Dat zal ongetwijfeld veel leuke momenten opleveren.

Goedkope gepersonaliseerde cadeaus

Gepersonaliseerde cadeaus hoeven niet duur te zijn. Een prachtige foto in een sleutelhanger is ook een leuk cadeau. De ontvanger zal de foto elke dag zien bij het openen van de voordeur en terugdenken aan dat bijzondere geluksmoment van de foto. Zo bezorg je hem of haar elke dag een lach. Je kunt ook tegoedbonnen geven in plaats van een cadeau. Een cadeaubon voor een massage die jij dan aan je vriend(in) geeft of dat je voor je partner kookt. Er zijn veel manieren om iemand in het zonnetje te zetten en het hoeft helemaal niet duur te zijn. Jouw persoonlijke aandacht is ontzettend waardevol.

Gepersonaliseerde cadeaus kind

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig of uitgenodigd voor een kinderfeestje? Ook dan zal je de spijker op zijn kop slaan met gepersonaliseerde cadeaus zoals een broodtrommel of fruitbakje. Kies een leuk thema waar het hartje van de jarige job sneller van gaat slaan. Het ene kind maak je blij met Nijntje en de ander is bijvoorbeeld fan van PAW Patrol.

Persoonlijke cadeaus

Met een van deze gepersonaliseerde cadeaus laat jij de ontvanger stralen. Het maakt niet uit wie je gaat verrassen, een gepersonaliseerd cadeau is extra leuk om te ontvangen, juist omdat het zo persoonlijk is en jij het met zorg en liefde hebt gekozen.  

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!