• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

De vijf goede voornemens van MyMepal

zaterdag 01 januari 2022

De vijf goede voornemens van MyMepal voor 2023

Onze gezondheid is belangrijker dan ooit. En dat begint met een goede voeding en voldoende drinken. Na de feestdagen is het altijd weer even omschakelen. Daarom delen we graag onze vijf goede voornemens om het nieuwe jaar zo gezond mogelijk te starten. Doe je mee?

  1. Begin je dag met een gezond ontbijt! Heb je ’s ochtends altijd haast en geen tijd om te ontbijten? Neem dan je ontbijt mee in de Lunchpot Ellipse. Hierin houd je je yoghurt vers en je granola, muesli of fruit knapperig en fris. Ben je ’s ochtends geen grote eter? Kies dan voor de kleinere variant, die trouwens ook heel geschikt is voor een gezond tussendoortje.

  2. Laat je je snel verleiden tot iets ongezonds voor de lunch? Een broodje kroket in de bedrijfskantine of een worstenbroodje bij die lekkere bakker? Neem dan je eigen lunch mee en kies voor gezonde ingrediënten die je lekker vindt. Maak bijvoorbeeld een frisse salade en houd je croutons of zaden- en pittenmix crispy in de Lunchpot Ellipse.

  3. Heb je liever een warme lunch of eet je je avondeten op locatie? Maak dan thuis alvast soep met verse groenten en houd je maaltijd warm in de Isoleer Lunchpot. Je noodles of croutons bewaar je apart in de deksel. Eet smakelijk!

  4. Ben je veel onderweg en snak je naar een ijskoud of juist lekker warm drankje? In de Thermosfles Ellipse blijft je koffie of thee urenlang warm en je bruiswater of vruchtensap juist heerlijk koud. Gezond en goed voor de portemonnee, want zo laat je je niet verleiden tot het kopen van frisdrank bij je tussenstops. Je kunt de isoleerfles in drie formaten bestellen, dus er zit zeker een goede fles voor jou tussen.

  5. Dit blijft de gouden tip: drink elke dag voldoende water! Zorg er dus voor dat je altijd en overal vers water bij je hebt. De trendy vormgegeven Waterfles Ellipse is verkrijgbaar in twee groottes, dus voor de grote en de kleine drinker, en heeft een handig lusje om vast te houden. Neem ‘m overal mee naar toe!

Gezond in eigen stijl
Bij MyMepal kun je de Mepal Ellipse producten helemaal naar jouw smaak ontwerpen. Kies in de ontwerptool je favoriete kleuren en voeg je eigen foto’s, afbeeldingen en teksten toe. Zo start je het nieuwe jaar gezond en in eigen stijl!

Heb je nog andere tips om het nieuwe jaar te starten met een van de Ellipse producten van MyMepal? Laat het ons weten via onze Facebook of Instagram pagina!

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!