• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Kinderfeestje fee

maandag 20 juni 2022

Is je kind binnenkort jarig en wil je er een magische gebeurtenis van maken? Kies dan feeën als thema voor het verjaardagsfeestje van de kinderen. Misschien is je kind net op de leeftijd dat de tandenfee van tijd tot tijd langskomt. Dan is dit een extra leuk thema voor de verjaardag van je kind. Laat je inspireren door onze tips en maak er een onvergetelijke dag van!

Origineel cadeau

Wil je je zoon of dochter een origineel cadeau geven? Een houten nachtlampje met een fee is erg sfeervol voor de kinderkamer. Of geef een mooie broodtrommel met een fee en kies de lievelingskleur van je kind. Maak het cadeau nog persoonlijker door de naam van je kind op de broodtrommel met fee te laten drukken in een kleur en lettertype naar keuze.

Fee

Het voorbereiden van een sprookjesachtig kinderfeestje

Begin op tijd met de voorbereidingen en schrijf het in je agenda: kinderfeestje fee. De voorbereiding voor de feeën verjaardag begint met de uitnodiging voor het feeënfeest. Ontwerp mooie uitnodigingen met glitter of bestel mooie uitnodigingen online. Natuurlijk kun je iedereen ook digitaal uitnodigen, maar een echte uitnodiging is extra leuk! Geef op de uitnodiging aan of de kinderen zich mogen verkleden en hoe laat de ouders de kinderen naar het feeënfeest kunnen brengen en natuurlijk ook weer ophalen.

Prachtige decoratie

Gebruik felle kleuren en veel glitter als versiering voor het feeën kinderfeestje. Bloemen en vlinders passen ook goed bij dit thema. Gebruik vrolijke kleuren en creëer een feestelijke sfeer in huis. Koop of maak een mooie slinger en laat de elfjes, bloemen en vlinders ook op de servetten terugkomen. Dek de tafel met een vrolijk tafelkleed, echte bloemen, mooie borden en servetten. De tafel heeft er nog nooit zo feestelijk uitgezien!

Verjaardagstaart

Voordat het feeënfeest begint, bak je een heerlijke verjaardagstaart en versier je de taart met glitterbloemen en vlinders. Je kleine fee zal dolblij zijn en alle elfjes en feeën zullen van de taart smullen. Wil je liever niet zelf een taart bakken voor het verjaardagsfeestje? Bak samen cupcakes en koop mooie taartdecoraties met feeën of elfen. De kinderen zullen het geweldig vinden om samen te bakken, het huis zal heerlijk ruiken en zodra de muffins klaar zijn, kunnen de kinderen ze versieren en ervan smullen. Zorg ervoor dat je vooraf foto's maakt van het mooie resultaat. Op die manier leg je dat speciale moment vast.

Activiteiten

Natuurlijk wil je dochter er mooi uitzien op haar verjaardag. Je zult je kind nauwelijks herkennen, want ze ziet er zo schattig uit in haar prachtige feeënpakje. De meeste kinderen vinden het leuk om zich te verkleden. Dit is een leuke activiteit voor een kinderfeestje. Een speurtocht door een sprookjesbos past ook perfect bij dit thema. Bedenk een leuk verhaal over feeën en elfjes of gebruik een bestaand verhaal en laat je daardoor inspireren. Vertel voor de speurtocht het verhaal terwijl de kinderen wat lekkers eten.

Sprookjesachtig verjaardagsfeestje voor kinderen

Maak van de verjaardag van je kind een magische dag met heerlijke taart, mooie versieringen en een leuk cadeau. Het stralende gezicht van je kind, het gelach van alle kinderen en de leuke activiteiten zullen je voor altijd bijblijven. Vergeet niet om een cadeau te kopen en het op tijd te bestellen. Bijvoorbeeld, een mooie broodtrommel met een fee.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!