• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Kinderfeestje in de zomer

vrijdag 17 juni 2022

Het is een stralende dag, je tuin ligt er mooi bij en je kind zit met zijn of haar vrienden en vriendinnen onder een parasol. Ze kletsen en lachen en dan wordt er uit volle borst gezongen voor de jarige Job! Viert jouw kind zijn of haar verjaardag in de zomer en wil je een geweldig zomers kinderfeestje geven? Met een goede voorbereiding  en onze tips is dat geen probleem!

Zomers cadeau

Na de zomer begint het nieuwe schooljaar. Wil jij jouw kind een leuk en handig cadeau geven? Ga dan voor een leuke broodtrommel of drinkfles, zodat jouw kind elke dag van een heerlijke lunch kan genieten. Geef een uniek cadeau met een eigen afbeelding, leuke tekst en een vrolijk motief. Dat maakt de lunch extra leuk.

Zomerse drinkfles

Jarig in de vakantie

Als je kind in de zomer jarig is en je het in de vakantie viert, bestaat natuurlijk de kans dat sommige kinderen op vakantie zijn. Denk dus goed na over de datum. Vier het kinderfeestje bijvoorbeeld net voor de zomervakantie. Je kunt het kinderfeestje ook aan het einde van de zomervakantie vieren. Dan zijn de meeste kinderen wel weer terug van vakantie. Want het is natuurlijk wel net zo leuk als alle vriendjes en vriendinnetjes erbij kunnen zijn! Toch is het goed om aan je kind uit te leggen dat de kans bestaat dat niet iedereen kan komen. Zo kun je teleurstelling voorkomen.

Buiten verjaardag vieren

Met mooi weer is het natuurlijk het allerleukste om het kinderfeestje buiten te vieren. Met hoge temperaturen is het verstandig om een koele plek op te zoeken, bijvoorbeeld in het bos. Maak een leuke speurtocht en laat deze eindigen op een veldje. Daar tover jij de lekkerste dingen tevoorschijn uit je picknickmand. Na een lekkere lunch is het tijd voor een spelletje. En wat is er nou leuker dan op een warme zomerse dag met water te spelen? Neem dus waterpistolen of waterbollen mee. Dan hebben de kinderen ongetwijfeld de grootste lol, terwijl jij leuke foto’s maakt. Let natuurlijk wel op je mobiel of fototoestel. Deze mag niet nat worden!

Lekkere snacks

Bij een kinderfeestje hoort natuurlijk een lekkere verjaardagstaart. Bak een zomerse taart met vers fruit of kies een frisse kwarktaart. Deze serveer je koud uit de koelkast. Wel net zo lekker als het warm is! Wissel ongezonde snacks met gezonde snacks af en serveer naast ijsjes bijvoorbeeld ook vers zomerfruit. Lekker en gezond! Waterijsjes kun je bovendien ook zelf maken en minder suiker toevoegen. Lekker eten hoeft helemaal niet ongezond te zijn. Zoek een lekker recept en verras de kinderen met een zelf gemaakt ijsje.

Vrolijke decoratie

Hoera! Je kind is jarig. Het huis is versierd met vrolijke ballonnen en slingers in zomerse kleuren. Kies een paar kleuren als thema voor je decoratie of ga voor het thema tropisch. Je kunt genoeg kanten op en je huis zo vrolijk versieren als jij wilt. Bij de zomer denk je al snel aan bloemen, vlinders en bijtjes. Laat deze terug komen in je decoratie en maak zelf een leuke slinger. Bijvoorbeeld met zonnetjes, bloemen en flamingo’s.

Gezellig kinderfeestje in de zomer

Je kind is jarig en het is zomer. Wat een geweldige tijd om zijn of haar verjaardag te vieren. Met deze tips maak je er een dolfijn leuke dag van!

De uitnodigingen zijn verstuurd, de thee is besteld en je weet al precies welke hapjes je zult serveren. Dan is het tijd om achterover te leunen en te wachten op de grote dag. Maak voor je eigen geruststelling nog even een checklist, zodat je weet dat je alles hebt. Bestel bijvoorbeeld op tijd een theedoos en mooie decoratie, zodat het een perfecte dag wordt.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!