• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Leuke cadeaus voor je vriendin

dinsdag 17 mei 2022

Wil jij jouw vriendin laten weten hoeveel ze voor jou betekent? Laat haar dit merken met een gebaar door haar een gepersonaliseerd cadeau vriendin te geven. Wij verzamelden de leukste cadeaus voor je vriendin zodat jij haar kunt verrassen op een bijzondere en originele manier. Haar hart zal gegarandeerd een sprongetje maken zodra ze het gepersonaliseerd cadeau vriendin open maakt. Kun jij niet wachten om het stralende gezicht van je vriendin te zien? Laat je dan inspireren door deze originele cadeaus voor je vriendin!

Originele cadeaus voor vriendin

Is je vriendin bijna jarig of wil je haar verrassen met Valentijn? Wat de aanleiding ook is, je wilt haar iets origineels geven en niet alweer een bosje bloemen. Met deze originele cadeaus voor haar laat je haar hart sneller slaan. Je hebt ongetwijfeld een mooie foto van jullie samen. Deze kun je op talloze manieren gebruiken voor een gepersonaliseerd cadeau vriendin:

  • Led lamp met foto
  • Foto op hout laten bedrukken
  • Lunchpot met foto
  • Poster met foto
  • Bonbon met foto

Welk gepersinaliseerd cadeau vriendin geef jij?

Cadeaus voor beste vriendin

Vrienden zijn ongelooflijk belangrijk in het leven. Met cadeaus voor je beste vriendin laat je haar weten hoe waardevol jullie vriendschap voor jou is. Beleef samen met je beste vriendin een bijzondere tijd en vier jullie vriendschap. Kies een leuke bestemming en ga samen naar een stad naar keuze. Hier kun je gezellig shoppen, lunchen en natuurlijk samen lachen! Een gezellig etentje of filmavondje zijn een leuke afsluiting van jullie dag. Of wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje sauna of een dag die helemaal in het teken van beauty staat? Dan kun je samen ontspannen en herinneringen ophalen want jullie hebben ongetwijfeld al van alles meegemaakt.

Beste cadeaus voor vriendin

Tijdens jouw zoektocht naar goede cadeaus voor je vriendin ben je vast al leuke dingen tegengekomen, maar goed is eigenlijk niet goed genoeg omdat ze zo speciaal is. Je wilt de beste cadeaus voor je vriendin omdat ze voor jou de beste is! Geef dan een origineel en handig cadeau in een, bijvoorbeeld iets voor in huis. Denk aan mooie wanddecoratie, een leuk spel of een mooie lamp. Planten staan ook altijd leuk in huis en fleuren het helemaal op. Je kunt ook een cadeau geven wat ze kan dragen. Bijvoorbeeld een vriendschapsarmband, mooie oorbellen of een ketting. Kies een armband met jullie namen. Dat is pas een origineel gepersonaliseerd cadeau vriendin!

Tip: bestel het gepersonaliseerd cadeau vriendin op tijd zodat je het zelf kunt inpakken en overhandigen.

Verjaardagscadeau beste vriendin

Is jouw vriendin binnenkort jarig maar kun je er helaas niet bij zijn? Geef dan een brievenbus cadeau vriendin en stuur bijvoorbeeld droogbloemen of een kaartje. Je kunt ook een pakketje sturen met een gepersonaliseerd cadeau vriendin, bijvoorbeeld een waterfles met naam voor als ze naar de sportschool gaat of een broodtrommel met foto voor op werk. Bedenk wat ze nodig heeft en verras haar op originele wijze. Je vriendin zal blij zijn met het verjaardagscadeau vriendin.

Kerst cadeau vriendin

Is je vriendin rond Kertmis jarig of wil je haar een kerstcadeau geven? Ga bijvoorbeeld samen kersthoppen bij een leuke kerstmarkt en maak er een onvergetelijke dag van! Je kunt je vriendin ook een gepersonaliseerd cadeau vriendin geven en je laten inspireren door de tijd van het jaar. Met kerst is het vaak koud. Geef je vriendin daarom lekkere thee en een gepersonaliseerde theedoos of ga voor een sjaal, muts of warme fleecedeken. Dan kan ze heerlijk op de bank ploffen onder haar fleecedeken en van een lekker kopje thee genieten.

Gepersonaliseerd cadeau vriendin

De leukste cadeaus zijn persoonlijk of beleef je samen. Met leuke cadeaus voor je vriendin zet je haar in het zonnetje en laat je haar letterlijk stralen. Het is tijd om samen nieuwe herinneringen te maken of om die bijzondere herinnering te vereeuwigen door een foto te verwerken in een gepersonaliseerd cadeau vriendin voor jouw allerbeste maatje!

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!