• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Lunchen met eigen ontwerp

woensdag 03 maart 2021

Bij Intratuin Malden kun je terecht voor producten, inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier. “Er hoeft niet altijd een groot verhaal achter een aankoop of een bestelling te zitten. Zo was onze keuze voor MyMepal eigenlijk heel eenvoudig”, vertelt Iris Robben, werkzaam bij Intratuin in Malden en in Elst.

“Een collega van mij had een gepersonaliseerde lunchbox van MyMepal. En dat bracht mij op het idee om hier iets mee doen voor onze medewerkers. Onze hoveniers werken buiten en nemen dan hun eigen lunch mee. We hebben voor hen bij MyMepal een lunchbox besteld en laten bedrukken met een ontwerp dat we zelf hebben bedacht. Nu kunnen ze hun lunch meenemen in een herkenbare en kwalitatief goede lunchbox.”

Iris is tevreden over de lunchbox en over de service van MyMepal. “De bestelling bij MyMepal verliep heel soepel. Als er weer nieuwe werknemers bijkomen, dan weten we jullie zeker te vinden voor een nabestelling!”

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!