• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Moederdag

maandag 01 mei 2017
Moederdag

Speciaal voor moeders

Je wordt wakker van gerommel in de keuken. De geur van verse koffie en gebakken broodjes. Zachte voetstappen op de trap. Gefluister in de gang. En dan gaat zachtjes de deur van je slaapkamer open. Je doet alsof je nog slaapt en komt verrast overeind. Een blij en trots kindergezicht boven een dienblad vol lekkers. Fijne Moederdag, mama!

Alleen het beste

Op Moederdag ben jij aan de beurt om verwend te worden. De rest van het jaar zijn de rollen omgedraaid. Als moeder wil je altijd het beste voor je kind. Daarom geef je je kind het liefst iets lekkers én gezonds mee naar de crèche, school en sportclub. Met MyMepal weet je zeker dat het eten en drinken goed afgesloten wordt bewaard. Bovendien zijn de spullen van MyMepal altijd herkenbaar, omdat je ze zelf hebt ontworpen! Zo weet je zeker dat jouw kind eet en drinkt wat jij hebt meegegeven.

Voor jou als moeder * NIEUW *

Op Moederdag mag je ook jezelf extra verwennen. En dat kan nu met onze nieuwe Lunchpot Ellipse! Superhandig voor onderweg en anti-lek, dus veilig in je tas. Precies zoals je van ons gewend bent. De lunchpot bestaat uit twee compartimenten en is ideaal voor bijvoorbeeld soep, gezonde snacks en yoghurt met muesli of fruit. De deksel kun je zelf ontwerpen, bijvoorbeeld met een mooie foto van je kind(eren)!

Moederdag aanbieding
Speciaal voor Moederdag hebben we een aanbieding voor alle moeders. Verwen jezelf met een Lunchpot Ellipse of bestel  met 15% korting een zelf ontworpen lunchbox, beker en/of waterfles voor je kind(eren).
Hoe werkt het?

  1. Ga naar www.mymepal.com en ontwerp zelf je unieke producten.
  2. Vul actiecode mei17 in bij de winkelwagen en ontvang 15% korting op de Campus serie, Take a Break broodtrommels en schoolbeker, Justwaterfles en Ellipse fles.

Geldig tot 13-05-2017

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!