• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Monster kinderfeestje

maandag 16 januari 2023

Is je kind jarig en is hij of zij gek op monsters? Geef dan het spannendste kinderfeestje ooit: een monster kinderfeestje. Met onze tips wordt het een onvergetelijke dag vol spannende activiteiten en geweldige cadeaus. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lunchbox met een monster? Lees verder en laat je inspireren.

Monster Uitnodigingen

Wil jij de kinderen op originele wijze uitnodigen? Stuur monster uitnodigingen om de kleine gasten meteen in de stemming te brengen en enthousiast te maken voor het monster kinderfeestje. Tegenwoordig is het gemakkelijk om online uitnodigingen te versturen, maar het is ook leuk om ze zelf te maken. Maak samen met de jarige Job leuke uitnodigingen en versier de enveloppen met opplak oogjes en driehoekjes als monstertanden. Dat is pas origineel!

Monster lunchbox

Wat leuk dat je kind binnenkort jarig is of dat je kind is uitgenodigd voor een monster kinderfeestje! In beide gevallen wil je een leuk cadeau voor het feestvarken. Gaat de jarige Job naar school? Geef dan een nuttig cadeau zoals een mooie lunchbox met monster. De lunchbox met monster is erg handig en ziet er ook prachtig uit! Een geweldig cadeau voor de kleine monsterfan waar hij lang plezier van zal hebben.

Spannende activiteiten

Ben je op zoek naar spannende activiteiten voor het monster kinderfeestje? De meeste kinderen houden van knutselen! Leg voldoende knutselmateriaal opzij en laat de kinderen de engste monsters maken. Scharen, krijtjes en papier in vrolijke kleuren is alles wat je nodig hebt. De kinderen kunnen de monsters eerst tekenen, dan uitknippen en opplakken. Een schimmenspel met monsters is ook een leuke activiteit voor een monster kinderfeestje! Nadat de kinderen hun knutselwerkje hebben gemaakt, is het tijd voor een spannend schimmenspel. Ze kunnen dit zelf naspelen of je kunt een spannend verhaal verzinnen. Als de kinderen lachen, vergeten ze snel hoe spannend het monsterverhaal eigenlijk is. Tijdens een monster kinderfeestje kun je ook samen een griezelfilm kijken, mits de kinderen daar oud genoeg voor zijn.

Heerlijke snacks

Kun je je de gezichten van de kinderen voorstellen als je de hapjes of cake op tafel zet? Met grote ogen kijken de kinderen naar het lekkers, want je hebt monstermuffins of een monstertaart gebakken en het ziet er prachtig uit. Voordat het monster kinderfeestje begint, bak je met je kleine monsterfan een monstertaart. Wat ontzettend leuk om te doen! Je kunt dit natuurlijk ook samen met de kleine monsterfans tijdens het kinderfeestje doen. Bak bijvoorbeeld samen koekjes en versier ze zodat ze op monsters lijken.

Een geweldig monster kinderfeestje

Maak de verjaardag van je kind dit jaar extra speciaal en nodig zijn of haar vriendjes uit voor een echt monster kinderfeestje. Wat is er immers leuker dan samen een enge film kijken of samen monsterlijk lekkere koekjes bakken? Kies dus dit spannende thema voor de verjaardag van je kind en organiseer een monster kinderfeestje.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!