• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Nijntje bij MyMepal!

donderdag 25 maart 2021
Nijntje bij MyMepal!

Wie is er niet groot geworden met Nijntje? Hele generaties zijn opgegroeid met Nijntje, haar vriendjes en haar familie. In 1955 maakten we voor het eerst kennis met het lieve konijntje in een boekje van Dick Bruna. En er zouden nog meer dan dertig boekjes volgen over de belevenissen van Nijntje Pluis. Nijntje wil altijd nieuwe dingen leren en kinderen herkennen zich in het onschuldige konijntje en in haar avonturen.

Nijntje is inmiddels echt een icoon van de Nederlandse cultuur. Naast de boekjes, zijn inmiddels ook een televisieserie, een bioscoopfilm en zelfs musicals van dit vrolijke konijntje uitgebracht. En ze is niet alleen bekend in Nederland, maar ook wereldwijd enorm populair. Haar verhaaltjes zijn in veel talen vertaald. Buiten Nederland is ze beter bekend als Miffy, omdat Nijntje in andere talen bijna niet uit te spreken is. Nijntje knuffels en producten met Nijntje zijn overal heel gewild. Daarom zijn we als echte Nijntje fans supertrots dat we bij MyMepal nu een Nijntje collectie mogen aanbieden!

Op stap met Nijntje

We hebben vanaf nu een ruim aanbod aan Nijntje producten in ons assortiment. Van lunchboxen, bekers en drinkflessen tot kinderbestek voor de kleinste fans. Zo kan elk kind straks op stap met zijn of haar eigen Nijntje spullen! Extra bijzonder is dat je de Nijntje producten bij MyMepal kunt personaliseren. Dus straks eet en drinkt jouw zoon of dochter uit een broodtrommel en schoolbeker met een prachtige afbeelding van Nijntje en zijn of haar eigen naam!

Maak je eigen ontwerp met Nijntje

Wil je iemand blij maken met zo’n origineel en persoonlijk Nijntje product? Bij MyMepal is het heel eenvoudig om een persoonlijk ontwerp te maken. Ga naar onze Nijntje pagina en kies een product met de door jou gewenste afbeelding. Je kunt het item personaliseren door een naam toe te voegen en de kleur te kiezen. Zo blijven we met zijn allen genieten van Nijntje!

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!