• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Prinsessenfeestje

vrijdag 20 mei 2022

Bijna ieder meisje droomt ervan om een echte prinses te zijn met een mooie jurk en een elegante kroon. Laat deze droom van je dochter in vervulling gaan en verras haar met een geweldig prinsessenfeest. Wij geven je tips voor de planning en voor leuke cadeaus en activiteiten. Dan kun jij jouw kleine prinses een onvergetelijke dag bezorgen!

Een origineel cadeau

Wat geef je als cadeau tijdens een prinsessenfeest? Een prinses wil er natuurlijk prachtig uitzien. Geef daarom mooie sierraden cadeau en laat de prinses stralen. Andere leuke cadeaus:

  • Broodtrommel prinses
  • Drinkbeker prinses
  • Prinsessenjurk
  • Spiegel voor de slaapkamer
  • Stickers
  • Kussentje

Tip: Maak het extra leuk en personaliseer je cadeau. Kies je lievelingsfoto en laat deze bedrukken op een prinsessen broodtrommel, prinsessendrinkfles of op een kussen.

Prachtige uitnodiging prinsessenfeestje

Je begint met de voorbereiding en hebt het thema gekozen. "kinderverjaardag prinses" staat er op je kladpapier. Hoe plan je een prinsessenfeestje? Er waar begin je? Begin met de uitnodiging. Nodig alle vriendjes en vriendinnetjes op een koninklijke manier uit. Verstuur de uitnodigingen bijvoorbeeld in een gouden enveloppe. Dat ziet er feestelijk uit. Als leuk effect stop je confetti in de enveloppe. Knutsel zelf een leuke kaart met een kroontje en een mooie foto van jouw kleine prinses of een kaart in de vorm van een kasteel. Dat is pas origineel. Alle kleine gasten mogen hun mooiste outfit aantrekken en nemen natuurlijk een portie goede zin mee. Vermeld ook op de uitnodiging waar het koninklijke feest zal plaatsvinden en wanneer de gasten worden verwacht.

Prinsessenfeestje op locatie

Denk na over de locatie van het feestje. Wie weet is er bij jou in de buurt een mooi kasteel. Dat is een geweldige locatie voor een prinsessenfeestje. Maak een leuke speurtocht die eindigt bij het kasteel of volg een rondleiding door het kasteel. Natuurlijk kun je het feestje ook thuis vieren en je huis omtoveren tot kasteel. Heb je een grote tuin? Maak het feest dan compleet met een springkussen in je tuin in de vorm van een kasteel. Hier kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven!

Prinses in de winter

Is de verjaardag in de winter? Laat je dan inspireren door de film Frozen en creëer een prachtig winterlandschap als decor in je woonkamer. Hang mooie posters op van een winterlandschap of koop een kerstboom met sneeuw. Uiteraard kijken alle prinsen en prinsessen die dag de film frozen. Serveer wat lekkers bij de film zoals popcorn. Dit kun je gemakkelijk zelf maken en is meteen een leuke activiteit! Je kunt je ook door een andere film laten inspireren of door een sprookje. Er zijn genoeg mogelijkheden voor een leuk prinsessenfeestje.

Prinsessentaart

Ben jij een echte keukenprinses? Leef je dan helemaal uit en bak een prachtige verjaardagstaart. Maak bijvoorbeeld een taart met meerdere lagen en als kers op de taart versier je de taart met een kroontje. Dat ziet er feestelijk uit!

Spelletjes prinsessenfeestje

Ben je op zoek naar leuke activiteiten voor het prinsessenfeestje? Bij aankomst schmink je alle kinderen en krijgt iedereen een mooie outfit aan. Het is leuk om met de kinderen te knutselen. Laat ze bijvoorbeeld zelf een kroon maken van gekleurd karton en glinsterende kraaltjes. Natuurlijk kun je ook online kroontjes bestellen en een andere creatieve activiteit verzinnen. Laat alle kinderen bijvoorbeeld een prinses tekenen of print een kleurplaat uit. Of versier samen met de kinderen een fotolijstje en mooie foto’s. Zo leg je de bijzondere momenten vast en heb je meteen een mooie lijst voor de foto. Als je aan een prinses denkt, denk je al snel aan een prinses op een paard. Je kunt het feestje ook op een manege geven. Paardrijden is een leuke activiteit voor echte prinsessen.

Een vrolijk prinsessenfeestje

Laat je inspireren door onze tips en organiseer een onvergetelijk prinsessen kinderfeestje. Kies een mooie locatie, bak een heerlijke taart en geef een prachtig cadeau zoals een lunchbox met een prinses of een mooie jurk.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!