• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Regenboog actie

zaterdag 21 maart 2020
Maak de wereld mooier met een regenboog

Maak de wereld mooier met een regenboog

Juist in deze tijd is het belangrijk dat we positief blijven. Bij MyMepal lazen we over een bijzondere actie in de Verenigde Staten: de kinderen tekenen regenbogen en hangen deze voor het raam. Zo zien de straten er een stuk vrolijker uit!

MyMepal doet graag mee aan deze actie. We hebben niet voor niets de kleuren van de regenboog in ons logo!

De regenboogactie van MyMepal

Laat je kind zijn of haar mooiste regenboog tekenen. Upload de tekening op mymepal.com en ontwerp een broodtrommel met de regenboog. Bekijk dit filmpje om te zien hoe je dit eenvoudig kunt doen.

Plaats een foto van je ontwerp op Instagram en/of Facebook en tag #MyMepal. Wij belonen elke dag het mooiste regenboogontwerp met een gratis broodtrommel!

Vergeet niet om je regenboog voor het raam te hangen! Hoe leuk is het als we straks tijdens het wandelen een wedstrijdje kunnen doen wie de meeste regenbogen ziet?

Regenboogkorting

Wil je je zelf ontworpen lunchbox direct bestellen? Of een bijpassende beker of waterfles? Wacht dan niet en ontvang nu 15% korting op je bestelling met kortingscode RB15.

De dagwinnaar ontvangt het aankoopbedrag voor de broodtrommel terug op de bij ons bekende bankrekening. Deze actie geldt alleen voor bedrukte artikelen. De actiecode is geldig tot en met 31 maart 2020 en niet in combinatie met andere acties. Er kan één actiecode per bestelling worden gebruikt.

Vandaag besteld is morgen verstuurd!

Op dit moment is er voor ons geen reden om af te wijken van onze levertijd. Maar ook wij zijn afhankelijk van derden en wijzigende omstandigheden. Mocht de bezorging langer duren dan je van ons gewend bent, dan vragen we hiervoor je begrip.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!