• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Spannend politie kinderfeestje

woensdag 25 mei 2022

De politie komt met loeiende sirenes omdat er iets gebeurd is. Je kind is binnenkort jarig en de politie komt hem of haar persoonlijk feliciteren, want dit jaar organiseer je een onvergetelijk politie kinderfeestje. Doe hier ideeën op voor spannende activiteiten en leuke cadeautjes, bijvoorbeeld een mooie politie broodtrommel of een politie drinkfles.

poli

Unieke politie broodtrommel met naam

De verjaardag van je kind komt eraan en als ouders ben je apentrots dat je kind alweer een jaar ouder is. Daarom ben je op zoek naar een uniek cadeau. Je kleine politiefan zal zeker blij zijn met een politie broodtrommel. Neem even de tijd om je de broodtrommel te ontwerpen met de naam van je kind. Je kind zal trots zijn als het elke dag de politie broodtrommel uit zijn of haar tas haalt.

Originele politie drinkfles

Een drinkfles met politie is ook een heel leuk cadeau voor je kind. Handig voor de gymles, een wandeling of een autoritje. Je kunt de politiedrinkfles ook op vakantie gebruiken. Het is dus niet alleen een leuk cadeau voor school. Ook in je vrije tijd komt deze drinkfles goed van pas!

Tip: Bestel een leuke set: een broodtrommel én een drinkfles met politie.

Politie spelletjes kinderfeestje 

Wat staat er op de agenda van een politie kinderfeestje? Kinderen spelen graag spelletjes. Een leuk spel is Scotland Yard. Een van de kinderen is de dief en de anderen zijn politieagenten. Zowel de dief als de politie kunnen zich in Londen verplaatsen per trein, taxi of metro. Het is de taak van de dief om in de straten van Londen te ontsnappen. Het leuke van dit spel is dat de politieagenten moeten samenwerken, en voor de dief is het erg spannend. Zal het hem of haar lukken om te ontsnappen?

Verkeersborden

Maak een quiz over verkeersborden. Welke verkeersborden kennen de kleine politieagenten al? Dit is een leuk en leerzaam spel. Heb je een tuin en vier je het politie kinderfeestje thuis? Test na de quiz hoe goed de kinderen hebben opgelet. Zet een parcours uit met verkeersborden in de tuin. De kinderen volgen het parcours en als politieagent observeer je of de kinderen zich aan de regels houden. Teken bijvoorbeeld haaientanden op de stoep met stoepkrijt en laat de kinderen over obstakels klimmen.

Spel: zakkenroller

Verdeel de kinderen in twee groepen. Een groep met een paar politieagenten en een groep met een paar zakkenrollers. De agenten verlaten even de huiskamer en dan wordt besloten wie de zakkenrollers zijn. De politie weet niet wie de zakkenrollers zijn. Zodra ze de kamer weer binnenkomen, beginnen de zakkenrollers bijvoorbeeld knikkers uit de zakken van de andere kinderen te pikken. De politie moet uitzoeken wie de zakkenrollers zijn.

Andere activiteiten:

  • Een speurtocht
  • Verkleden als een dief of een politieagent
  • Verstoppertje met dieven en politieagenten
  • Een toneelstuk opvoeren met dieven en politieagenten

Een spannend politie kinderfeestje

Maak er een spannend feest van met leuke activiteiten, lekker eten en leuke cadeautjes. Dan zal je zoon of dochter stralen van geluk op deze dag! En bestel natuurlijk op tijd een cadeau zoals een handige waterfles of broodtrommel.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!