• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Speciale cadeaus voor haar

dinsdag 19 april 2022

Ben je op zoek naar bijzondere en originele cadeaus voor haar? Een cadeau waarvan haar hart sneller gaat kloppen? Dat ze helemaal straalt zodra ze het cadeau uitpakt en je in de armen vliegt? Wil je iets originelers geven dan een bos bloemen? Wij verzamelden de leukste cadeaus voor haar zodat jij je lieve vriendin of vrouw in de watten kunt leggen. Want een lief gebaar kan zo veel voor iemand beteken. Met unieke cadeaus voor haar laat jij jouw geliefde weten hoeveel ze voor jou betekent.

Persoonlijke cadeaus voor haar

Cadeaus voor haar die altijd in de smaak vallen hebben een persoonlijke tint. Maak het dus persoonlijk en verras haar bijvoorbeeld met een leuke foto-kalender met jullie leukste foto’s samen. Dan zal ze elke maand terugdenken aan een bijzonder moment samen. Een cadeau voor haar met haar naam erop is ook origineel! Geef haar bijvoorbeeld een elegante waterfles of een handige thermosfles, zodat haar drinken lekker warm blijft. Met gepersonaliseerde cadeaus voor haar zit je altijd goed.

Voor haar

Nooit meer koud voeten

Heeft jouw vrouw of vriendin altijd koude voeten? Geef haar dan magnetronsloffen zodat ze nooit meer koude voeten heeft. In de koude wintermaanden zullen deze speciale sloffen elke dag van pas komen. Na een lange werkdag komt ze thuis, doet haar schoenen uit, sloffen in de magnetron en ping! Na een minuut in de magnetron zijn de sloffen heerlijk warm en gaat je liefste dansend door het huis.

Cocktailshaker

Drinkt jouw vrouw of vriendin graag cocktails? Hoe leuk is het dan om zelf cocktails te kunnen maken? Onwijs leuk natuurlijk! Stop dus met zoeken naar cadeaus voor haar en geef haar een cocktailshaker en een boekje met lekkere recepten. Je vraagt je nu natuurlijk af wanneer je haar hiermee verrast. Geef het haar op een bijzonder moment. Bijvoorbeeld op de dag waarop jullie elkaar hebben leren kennen. Om de verrassing helemaal compleet te maken maak jij die avond natuurlijk een heerlijke cocktail voor haar. Dan kan de avond niet meer stuk!

Een potje geluk

Is jouw geliefde een echte plantenliefhebber en wil jij haar al het geluk van de wereld wensen? Verras haar dan met een klavertje vier in een potje. Zo laat je haar weten dat je haar het aller beste toewenst. Elke dag als ze naar het plantje kijkt zal haar hart even smelten. Zo geef je haar niet alleen een origineel cadeau, maar ook een cadeau waar ze elke dag blij van wordt.

Wereldkaart

Je hebt de liefde van je leven gevonden en wilt samen met haar de hele wereld zien. Hoe toepasselijk is het dan om haar een wereldkaart te geven? Kies bijvoorbeeld een mooie houten wereldkaart en koop er markeerpinnen bij zodat jullie alle gewenste bestemmingen kunnen vastleggen. Of geef haar als extraatje een bucketlist en vertel haar terwijl je diep in haar ogen kijkt waarom jij bepaalde plekken zo graag met haar zou willen bezoeken.  

Originele cadeaus voor haar

Gaat jouw geliefde graag in bad? Zorg dan dat haar ontspanningsmoment nog fijner wordt met originele cadeaus voor haar. Verras haar met een badrek zodat ze van alle gemakken is voorzien. Een wijntje, een kaarsje en een goed boek. Alles kan ze hierop kwijt. Met dit cadeau kun je echt uitpakken en haar bijvoorbeeld ook haar lievelingswijn cadeau doen. Ook geef je haar een heerlijke badolie en een goed boek.

Creatieve cadeaus voor haar

Ben je op zoek naar creatieve cadeaus voor haar? Dan zijn de mogelijkheden oneindig. Ook als je twee linkerhanden hebt kun je makkelijk zelf een cadeautje maken. Zo is het helemaal niet moeilijk om zelf tegoedbonnen te maken. Het leukste is natuurlijk als je ze zelf tekent en vervolgens versiert met stickers, maar je kunt ze natuurlijk ook uitprinten of al jouw ideeën op ballonnen schrijven en deze in een potje doen. Eet jouw liefste graag wat zoets? Koop dan een leuke pot met snoep en doe daar de tegoedbonnen bij! Is tekenen en knutselen toch echt niet jouw ding? Misschien sta je wel graag in de keuken. Haar verrassen met haar lievelingsgericht zal letterlijk bij haar in de smaak vallen. Of bak koekjes in de vorm van hartjes want liefde gaat door de maag!

De leukste cadeaus voor haar

Met een van deze cadeaus voor haar zet jij jouw geliefde in het zonnetje. Verras je geliefde op jullie trouwdag, met kerst of op haar verjaardag en laat haar stralen van geluk!

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!