• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Superhelden kinderfeestje

donderdag 02 juni 2022

Ieder kind heeft ze wel: superhelden. Dit is een ontzettend leuk en origineel thema voor een kinderfeestje en je kunt er alle kanten mee op! Kies samen met jouw kind een superheld en plan een onvergetelijk superhelden kinderfeestje. Lees snel verder voor de allerleukste tips en ideeën en laat je door ons inspireren. Dan staat een leuke verjaardag niets meer in de weg. We geven ook superhelden cadeautips zodat jij jouw persoonlijke held kunt verrassen met een origineel cadeau tijdens het superhelden kinderfeestje.

Verkleden als superheld

Dit superhelden kinderfeestje zal een bijzondere dag worden waarop iedereen verkleed komt en verschillende superhelden samen de verjaardag van jouw kleine superheld vieren. Als je weet wat de superhelden van je gasten zijn kun je zelf voor de juiste outfits zorgen. Alle kinderen zullen zich erop verheugen dat ze zich tijdens het superhelden kinderfeestje mogen verkleden als superheld. Je kunt ook op de uitnodiging vermelden dat ze verkleed mogen komen. Dan hoef je niet zelf voor alle outfits te zorgen. Maar verklap nog niet wat jullie die dag gaan doen. Dat is nog een verrassing!

Mooie decoratie

Bij een superhelden kinderfeestje mag leuke decoratie natuurlijk niet ontbreken. Kies vrolijke kleuren die passen bij de superheld van jouw kind. Bij Superman zijn dat rood, blauw en geel. Daar kun je eindeloos mee combineren. Het is ook leuk om zelf decoratie te maken zoals bijvoorbeeld een slinger met het masker van Batman. Heb je niet veel tijd meer of knutsel je niet zo graag? Online is ook genoeg leuke decoratie te vinden voor elke superheld. Je kunt ook een themakist voor een superhelden kinderfeestje kopen.

Leuke activiteiten

Welke activiteiten staan er op de planning tijdens het superhelden kinderfeestje? Superhelden komen graag in actie. Verzin een goed verhaal van iemand in nood en laat de superhelden samenwerken om de persoon in nood te redden. De dappere helden kunnen bijvoorbeeld net als echte ridders een prinses gaan redden. Je kunt je ook laten inspireren door kinderboeken en stripverhalen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak er een bijzonder superhelden kinderfeestje van!

Spannend parcours

Test door middel van verschillende activiteiten alle superkrachten van de superhelden. Maak bijvoorbeeld een spannend parcours in de tuin. Hoe dapper en stoer zijn alle superhelden? Het is niet erg als kinderen een activiteit te spannend vinden want ook superhelden zijn wel eens bang. Verzin verschillende activiteiten en laat de kinderen bijvoorbeeld gewicht heffen. Alle superhelden krijgen na afloop een medaille omdat ze zo dapper waren! Zo sluit je het superhelden kinderfeestje op een leuke manier af.

Superheldencadeaus voor kinderen

Geef jouw kleine superheld een prachtig cadeau. Bijvoorbeeld superhelden poppetjes van Playmobil of LEGO. Het is ook leuk om een mooie broodtrommel met superhelden cadeau te geven aan de jarige job. In de designtool van MyMepal zijn veel leuke afbeeldingen van superhelden te vinden. Ontwerp dus zelf een mooie broodtrommel of drinkfles en geef een origineel en uniek cadeau. Het gezicht van de ontvanger zal stralen als hij of zij dit bijzondere cadeau in ontvangst neemt.

Superhelden

Het leukste superhelden kinderfeestje

Verkleden als een superheld, leuke cadeautjes en lekker eten. Met deze ingrediënten kan het superhelden kinderfeestje niet meer stuk!

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!