• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Tropical Party

dinsdag 24 mei 2022

Heb je het geluk dat je je verjaardag in de zomer viert? Als het mooi weer is, wil je je verjaardag buiten vieren. Vier je verjaardag in tropische sferen en organiseer een tropical party. Is je kind in de zomer jarig en wil je een tropical party organiseren voor je zoon of dochter? Ontdek leuke tips voor een tropische verjaardag, zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Originele cadeaus

Ben je jarig of is je kind uitgenodigd voor een tropical party? Of organiseer je zelf een tropical party voor je kind? Natuurlijk wil je je vriend(in), familielid of kind een origineel cadeau geven. Geef je vriendin een mooie zomerjurk met een bloemenmotief of een leuk gepersonaliseerd cadeau zoals een waterfles met een tropisch motief. Dit zal van pas komen tijdens het hete zomerseizoen. Bovendien zal de fles er prachtig uitzien dankzij jouw ontwerp skills! Bekijk ons assortiment, kies een fles en laat je creativiteit de vrije loop. De kleur van de fles, het ontwerp, het lettertype, alles is aanpasbaar. Zo ontwerp je binnen no time een prachtig cadeau!

Tropical waterfles

Mooie decoratie

Tover je woonkamer om tot een tropisch regenwoud met veel planten en vrolijke kleuren zoals roze, roségoud en oranje. Bestel bijvoorbeeld roségouden wijnglazen en zet oranje bloemen op tafel. Je kunt op internet prachtige decoratie vinden die perfect past bij een tropical party. Bij "tropisch" denk je al snel aan ananassen, flamingo's, kokosnoten en palmbomen. Dus verwerk deze elementen in je decoratie. Kies bijvoorbeeld de ananas en geef een ananasfeestje.

Vrolijke uitnodiging

Stuur vrolijke uitnodigingen in dezelfde kleur als je decoratie. Ontwerp je eigen kaarten met flamingo's, ananassen en bladeren en zorg dat je uitnodiging alle belangrijke informatie bevat zoals de datum, plaats en het tijdstip. Natuurlijk kun je ook iedereen een appje sturen, maar een uitnodiging is wel extra origineel!

Geweldige activiteiten

Organiseer je een tropical party voor je kind en belooft het een warme dag te worden? Dan is het leuk om er een zwemfeestje van te maken. Zet een opblaasbaar zwembad in de tuin en laat de kinderen erin spetteren. Of laat de kinderen met waterpistolen spelen. Dan hebben de kinderen ongetwijfeld dikke pret! Een waterballonnengevecht zal ook zeker in de smaak vallen. Heb je een zandbak in de tuin? Laat de kinderen dan met hun blote voeten in het zand spelen. Het zal voelen alsof je op het strand bent! Zet een parasol op of geef de kinderen een zomerhoedje, want je wilt niet dat ze een zonnesteek oplopen. Is er een zwembad in de buurt? Dan kun je het tropische feest deels thuis en deels in het zwembad vieren.

Snacks en drankjes

Het voordeel van de zomer is al het verse zomerfruit. Je kunt verschillende stukken fruit op spiesjes doen. Kies verschillende kleuren voor een vrolijke fruitsnack. Rode aardbei, oranje meloen, gele ananas. Dit ziet er mooi en lekker uit! Fruitsalade is ook een goed alternatief. Voor je ananasfeest kun je donuts versieren met groene bladeren van karton. Dan ziet het er net uit als een ananas. Ananas kun je ook goed combineren met vlees, dus je kunt ook hartige hapjes serveren met ananas. Is het je eigen verjaardag en nodig je vrienden uit? Dan mogen heerlijke cocktails natuurlijk niet ontbreken! Zet een leuke bar neer in je tuin waar je de cocktails serveert. Heb je echt iets speciaals te vieren? Zoals een ronde verjaardag of een jubileum? Serveer dan heerlijk koude champagne. Proost! Maak er een geweldig feestje van!

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!