• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Uniek en duurzaam kerstgeschenk

dinsdag 06 december 2022

Ben jij op zoek naar een origineel en duurzaam kerstgeschenk? Lees dan snel verder want in dit artikel kun je veel inspiratie opdoen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gepersonaliseerde broodtrommel of drinkfles? Zo geef je een uniek en duurzaam kerstgeschenk omdat de ontvanger nooit meer boterhammenzakjes en wegwerpflesjes hoeft te gebruiken. Bovendien ziet jouw duurzaam kerstgeschenk er prachtig uit met een eigen afbeelding en de naam van de ontvanger erop. In dit artikel staan nog veel meer tips voor een duurzame kerst zodat ook jij je steentje bijdraagt aan het milieu.

Gepersonaliseerde broodtrommel

Ben je op zoek naar een leuk en duurzaam kerstgeschenk voor een kind? Een zelf ontworpen broodtrommel is een handig en origineel cadeau. Kies een thema dat bij je kind past en upload eventueel een foto. Zo maak je het duurzaam kerstgeschenk nog persoonlijker. Gaat er een onderdeel kapot? Dan is het mogelijk om alleen dat onderdeel te vervangen. Zo bieden wij klanten een duurzame oplossing en dat twee jaar lang omdat u op al onze producten twee jaar garantie heeft.

Handig en duurzaam kerstgeschenk

Wat is er nou leuker dan met de hele familie kerst te vieren? Iedereen zit gezellig rond de tafel en onder de kerstboom liggen cadeautjes. Maar wat voor cadeautjes liggen er onder de boom? Geef een duurzaam kerstgeschenk en bedenk wat de ontvanger echt kan gebruiken want soms belanden cadeautjes ergens in een lade in de kast en worden nooit gebruikt. Dat is zonde! Denk dus even na wat de ontvanger nodig heeft. Schijft hij of zij veel? Geef dan een notitieboekje van gerecycled papier. Gaat de ontvanger elke week naar de sportschool? Dan komt een gepersonaliseerde waterfles goed van pas. Door even stil te staan bij de behoeftes van de ontvanger kom je vanzelf op een briljant idee voor een duurzaam kerstgeschenk.

Kerstcadeau voor de koude dagen

Tijdens de koude winterdagen kan iedereen wel wat extra warmte gebruiken. Verras je familie, kind of vriend(in) met een zelf ontworpen thermosfles. Dan kan hij of zij overal een warme drank mee naartoe nemen. Handig voor in de auto, op kantoor of in de trein! Is de ontvanger een echte theeliefhebber? Een theedoos zal dan zeker in de smaak vallen. Bak zelf kerstkoekjes voor bij de thee. Dan is het feest helemaal compleet.

Bloemen

Een bos bloemen op tafel ziet er prachtig uit, maar het is niet duurzaam. Kies als alternatief een plantje in een pot of mooie droogbloemen. Je kunt de pot zelf verven en er je eigen draai aan geven. Zo geef je een origineel en duurzaam kerstgeschenk, waar de ontvanger elke dag met plezier naar zal kijken.

Duurzame kerst

Naast een duurzaam kerstgeschenk kun je tijdens kerst nog meer doen voor het milieu. Pas je kerstmenu aan en zorg dat er niet alleen vlees op het menu staat. Wil jij een mooie kerstboom in huis? Koop een echte kerstboom en plant deze na kerst in je tuin. Je kunt je huis natuurlijk ook met kerstlichtjes versieren. Zet de lichtjes pas aan als het donker wordt en doe ze ook een uur eerder uit dan je gewend bent om stroom te besparen.

Gezellige en duurzame kerst  

Met deze tips maak je er samen met je vrienden en familie en gezellige en duurzame kerst van. Iedereen is blij want hij of zij krijgt een duurzaam kerstgeschenk.

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!