• Made in Holland
  • Producten van Mepal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
  • Vaatwasserbestendig
Hulp nodig?
Standaard Pagina header

Meer artikelen bekijken?

Ga terug naar het overzicht

Unieke kerstcadeaus

donderdag 03 november 2022

Binnenkort is het weer Kerst. Het huis is weer prachtig versierd en het ruikt naar vers gebakken kerstkoekjes. Het is een heerlijke tijd met de familie en op kerstavond mag iedereen kerstcadeautjes uitpakken. Natuurlijk geloven de kinderen dat de Kerstman de cadeautjes komt brengen, maar jij als ouder breekt je hoofd over wat je je kinderen dit jaar kunt geven. Met onze kerstcadeau ideeën is dat geen probleem. We geven tips voor verschillende leeftijden en verzamelden ook originele kerstcadeaus voor vrouwen. Lees dus snel verder en laat je inspireren! 

Kerstcadeaus voor baby's: handig en mooi

Wat je geeft hangt natuurlijk af van de leeftijd van je kind. Voor een baby is een speelkleed een leuk cadeau. Als je baby wat ouder is en uit een flesje heeft leren drinken, kun je hem of haar ook een tuitbeker geven. Met dit mooie cadeau leert je baby drinken zonder te knoeien. Dan heb je niet alleen een mooi, maar ook een handig cadeau. 

Prachtig kerstcadeau voor een peuter

Een peuter is snel blij en zal heel blij zijn met een cadeau. Geef een mooi spel, bijvoorbeeld memory. Het leuke hiervan is dat je zelf het thema kunt kiezen. Als je kind een echte dierenvriend is, kies dan voor memory met schattige dierenplaatjes. Het is ook leuk om je kind speelgoed te geven zoals een poppenhuis. Gaat je kind al naar een kinderdagverblijf? Dan is een gepersonaliseerde lunchbox een geweldig cadeau!

Verras je kind met een leuk cadeau

Heeft je kind veel speelgoed? Geef iets anders dat past bij de hobby van je kind. Dan heeft je kind gegarandeerd plezier! Kinderen proberen ook graag nieuwe dingen uit. Geef je kind bijvoorbeeld een kindercamera of een vlieger. Zo ontdekt je kind nieuwe activiteiten. Dat is pas leuk!

Een kerstcadeau voor de hele familie

Ben je op zoek naar een cadeau voor het hele gezin? Dan zijn bordspellen een aanrader! De winter zal nog wel even duren. Op een druilerige dag, als het zelfs te hard waait om te vliegeren, is het leuk om samen een spelletje te spelen. Zo heb je ook na Kerstmis nog een leuke tijd en voordat je het weet staat de lente alweer voor de deur.

Kerstcadeaus voor tieners

Tieners hebben andere interesses en hebben waarschijnlijk geen zin om een spelletje te spelen. Maar wat is dan wel een leuk kerstcadeau voor tieners? Dat hangt af van de persoonlijke interesses van de ontvanger. Het is leuk om je cadeau daaraan aan te passen. Geef bijvoorbeeld concertkaartjes als de ontvanger een favoriete band heeft of een tegoedbon voor een kledingwinkel als hij of zij graag gaat shoppen. Dan weet je zeker dat je cadeau in de smaak valt.

Origineel kerstcadeau vrouw

Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor je vrouw? Zoek dan niet langer en laat je inspireren door onze originele kerstcadeaus voor vrouwen. Ga bijvoorbeeld samen een weekendje weg en bezoek een leuke Kerstmarkt. Op de kerstmarkt drink je natuurlijk glühwein, maar ook na kerst is het nog koud en zal je vrouw graag een warm drankje willen drinken. Is ze een echte theeliefhebber? Dan zal ze zeker blij zijn met een mooie theedoos. Dit is een bijzonder cadeau omdat je de theedoos zelf hebt ontworpen en er een echt kunstwerk van hebt gemaakt.

Het perfecte kerstcadeau

Het hoeft niet moeilijk te zijn om het perfecte cadeau voor onder de kerstboom te vinden. Met een van deze kerstcadeau ideeën maak je de ontvanger zeker gelukkig. Wij wensen iedereen een vrolijk kerstfeest en vergeet niet te genieten want het is tenslotte the most wonderful time of the year!

Heb je een vraag?

Kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen, misschien staat je vraag er al bij.

Wil je contact met ons opnemen? Dat gaat het gemakkelijkst via onze Contactpagina of door een e-mail te sturen naar contact@mymepal.com.

Ontvang 5 euro korting!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende bestelling!